Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Roelandsweg 1

Renesse
kamers
€ 310,- Per jaar
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Bent u op zoek naar een kantoor/praktijkruimte in Schouwen-Duiveland en heeft u de sterke voorkeur voor het prachtige en bruisende Renesse? Dan is deze kantoor- praktijkruimte op een steenworp afstand van het transferium zeker het bezichtigen waard.

Op 1e verdieping zijn 3 keurige ruimtes gesitueerd waarvan slechts één ruimte te huur worden aangeboden. De twee overige kantoorruimtes verkeren in verhuurde staat. De beschikbare kantoor- praktijkruimte op de 1e verdieping is ca. 18 m2 VVO en is te bereiken middels een separate opgang. Deze ruimte is uitermate geschikt voor een ondernemer die op zoek is naar flexplek dan wel een vaste/tijdelijke kantoor-praktijk locatie.

De ruimte wordt gemeubileerd opgeleverd en heeft een strakke afwerking. De ruimte is voorzien van grote raampartijen welke zorgen voor voldoende lichtinval. Vanuit deze kantoorlocatie heeft u prachtig uitzicht op de groenrijke omgeving en het transferium. Door de huidige indeling kunt u eenvoudig één of meerdere klanten tegelijk ontvangen. Parkeren kan op het naastgelegen parkeerterrein. Het Transferium bevat namelijk 900 gratis parkeerplaatsen. Het gebouw beschikt mede dankzij goede isolatie en het gebruik zonnepanelen over energielabel A++.

De beschikbare voorzieningen (pantry, toilet, ontvangst, etc.) worden gedeeld de medehuurders.

Heeft u interesse in een bezichtiging? Neem contact op met een van onze bedrijfsmakelaars en vraag naar de diverse huurmogelijkheden.

In het kort:
– Roelandsweg 1, 4325 CR Renesse
– Huurprijs: € 310,- excl. BTW per maand
– Servicekosten in overleg
– Volledig gemeubileerd
– Nabij het centrum van Renesse
– Gratis parkeergelegenheden op een steenworp afstand
– Aanvaarding per direct
– Tijdelijke verhuur behoort tot de mogelijkheden

Oppervlakte:
Beschikbare ruimte: ca. 18 m2 VVO

Indeling:
U komt binnen aan de achterzijde van het pand. Zodra u het pand betreedt ziet u een doorgang naar de bedrijfsruimte van fiets en e-scooter verhuur ‘Fiets aan Zee’, de ruimte met de sanitaire voorziening en een trap naar de 1e verdieping.
Aangekomen op de eerste verdieping ziet u aan de linkerzijde een wachtruimte, aan de rechterzijde een keukenblokje en een hal met diverse kantoorruimtes.

Locatie:
Renesse is de badplaats van Schouwen-Duiveland en heeft ruim 1.500 inwoners. Renesse trekt jaarlijks veel bezoekers. Voornamelijk in de zomer is Renesse een gewilde vakantiebestemming, voornamelijk dankzij de ligging bij de duinen en het strand. Door de vele toeristen zijn er maar liefst 30.000 slaapplaatsen voor toeristen beschikbaar.
Vroeger stond Renesse bekend om haar uitgaansleven, maar dat is in loop der jaren sterk veranderd. Vele clubs en cafés zijn omgebouwd tot restaurant en de uitgaansmogelijkheden zijn mondjesmaat uit het centrum verdwenen. Renesse richt zich op dit moment op een oudere doelgroep. Er wordt hard gewerkt aan de omvorming tot een echte familiebadplaats.
Omdat het transferium op loopafstand is gelegen is de verbinding met het openbaarvervoer uitstekend te noemen. Daarnaast heeft Renesse een goede verbinding met de N57 welke Zierikzee, Burgh-Haamstede en de Randstad verbindt.

Voorzieningen:
– Gebruiksklaar en voorzien van een diverse bureaus, stoelen, tafels, archiefkasten etc.
– Toiletvoorziening en keukenblok

Energielabel:
Het geheel beschikt over energielabel A++

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Westerschouwen
Sectie: H
Nummer: 976
Perceel grootte: 175 m2 (gedeeltelijk)

Parkeren:
Openbaar gratis parkeren in de nabije omgeving.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 kantoorruimte met bepaling van verhuurder.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 310,- Per jaar
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles