Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Pottenbakkerssingel 18

Middelburg
Icon
Icon
kamers
€ 91.000,- Per jaar
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag u namens haar opdrachtgever een casco winkelruimte van in totaal 426 m² VVO gelegen op een toplocatie in het winkelcentrum TREF te Middelburg te huur aanbieden.

Welkom in TREF, waar winkelen een ervaring is en het dagelijkse leven samenkomt. Dit levendige winkelcentrum aan de Pottenbakkerssingel is niet alleen een plek voor de alledaagse boodschappen voor Middelburgers, maar ook een startpunt voor bezoekers uit de regio en toeristen die de binnenstad verkennen.

TREF biedt een gevarieerd aanbod met nationale ketens als Albert Heijn, Etos, Gall & Gall, Action en Brainwash, samen met speciaalzaken zoals Mies Bloemen en de Schoenmaker. Verder kunt u hier terecht voor een broodje bij ’t Smoske of een pizza van Domino’s Pizza. Het winkelcentrum is dagelijks geopend van 7:00 tot 21:00 uur en biedt een vlotte bereikbaarheid per fiets, openbaar vervoer of auto. Parkeren nabij het centrum is mogelijk, zij het tegen betaling.

De voor verhuur beschikbare winkelruimte is in zijn totaliteit 426 m2 VVO, maar eventueel splitsbaar in een ruimtes van 98 m2, 180 m2 of 148 m2 VVO. De winkelruimte kan worden bestempeld als een absolute A-locatie welke gelegen is op de zuidzijde, direct naast Meat & seafood market G&B. De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 20 meter welke uitmondt in hart van het winkelcentrum. Met zijn strategische ligging en uitnodigende uitstraling biedt het een uitstekende kans om uw bedrijf hier te vestigen.

In het kort:
– Pottenbakkerssingel 18 – 20, 4331 NA Middelburg
– ca. 426 m2 VVO winkelruimte
– Casco, splitsbare winkelruimte
– Energielabel A
– Huurprijs op aanvraag
– Servicekosten € 30,- p/m² per jaar excl. BTW
– Reclame- promotiekosten € 3,- p/m² per jaar excl. BTW
– Aanvaarding in overleg
– Nutsvoorzieningen op naam en voor rekening van huurder

Locatie:
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is prachtig gelegen in het historische stadscentrum en in het kernwinkelgebied. Een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.

De winkelruimte is gelegen in het gloednieuwe winkelcentrum TREF, opgeleverd in februari 2021 na een indrukwekkende renovatie. Wat ooit een jaren ’70-winkelcentrum was, is nu een toonbeeld van moderne technologie, functionaliteit én esthetiek. Denk aan gevels met top-notch isolatie, 1.265 zonnepanelen op het dak, LED-verlichting doorheen het hele centrum en zelfs elektrische rolpaden bij de entree. De passage? Die is zo aangepast dat alle winkels in het zicht liggen.

Middelburg en winkelcentrum TREF? Die zijn verbonden met de A58 en N57, het spoor én het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer.

Staat van oplevering:
De ruimte wordt verhuurd in casco staat, doch opgeleverd in huidige staat. De bij de oplevering in het gehuurde aanwezige voorzieningen behoren niet tot het gehuurde. Onderhoud, reparatie, vervanging en vernieuwing zijn voor rekening huurder. Huurder dient deze zaken alsmede alle door hemzelf aangebrachte voorzieningen aan het einde van de huurtermijn op zijn kosten daaruit te verwijderen, tenzij verhuurder verzoekt om één of meerdere zaken in het gehuurde achter te laten. Alsdan zijn partijen elkaar generlei vergoeding verschuldigd.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 30 januari 2017. De bestemming is ‘Gemengd -10’ met de gebiedsaanduiding ‘Overige zone – parkeergarage.
De voor ‘Gemengd -10’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. Bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
b. detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
c. kantoren zoals opgenomen in de Staat van kantoren in bijlage 3;
d. maatschappelijke voorzieningen.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten bedraagt € 30,- per m² VVO excl. BTW en omvat:

• Beveiliging;
• Brandblusmiddelen/sprinkler;
• Brandmeldinstallatie;
• Vuilafvoer;
• Divers/klein onderhoud;
• Huismeester;
• Liftinstallatie;
• Ongediertebestrijding;
• Schoonmaakwerkzaamheden;
• Sanitaire voorzieningen;
• Glasbewassing;
• Toegangsdeuren;
• Water algemene ruimten;
• Technisch beheer;
• Netwerkcontract energie algemene ruimten;

Huurder dient zelf de overeenkomst af te sluiten met de nutsbedrijven en de kosten van het gebruik van water en elektra in het gehuurde, niet zijnde de algemene ruimten, rechtstreeks te voldoen.

Reclame- promotiekosten:
€ 3,- p/m2 per jaar excl. BTW

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : L
Nummer : 2796 (gedeeltelijk)

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2012 incl. bijzondere bepalingen verhuurder.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Definitieve goedkeuring:
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 91.000,- Per jaar
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 30 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon