Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Park Veldzigt 2

Middelburg
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Een opvallend ‘stand alone’ kantoorgebouw in het zakelijke hart van Middelburg.

Dit kantoorpand is een echte ‘eyecatcher’. Het kantoorpand heeft namelijk een ellipsvormige voetprint en een opvallende architectuur. Het kantoorpand bestaat uit 4 bouwlagen; een souterrain (64 m2), begane grond (154 m2), 1e verdieping (154 m2) en tweede verdieping (147 m2) en 9 parkeermogelijkheden op eigen terrein. Momenteel zijn de 1e (ged.) en de 2e verdieping, alsmede diverse parkeerplaatsen beschikbaar.

Het object is gelegen op een absolute zicht locatie op het representatieve Park Veldzigt. Park Veldzigt is een kantorenpark met diverse kantoorvilla’s en tal van gerenommeerde bedrijven. Het kantoorpand is gelijk na de Schroebrug gesitueerd welke de binnenstad verbind met Middelburg-Zuid. Een zeer druk punt en nog geen 5 minuten lopen vanaf station Middelburg. Een absolute A-locatie!

Het gebouw heeft een verhoogde entreezone in een parkachtige setting tussen de Woonwijk Veldzigt en Schroeweg. Het object heeft een sterke onderlinge samenhang in vorm, kleur en materiaal. De gebogen stedenbouwkundige positie van het kantorenpark versterkt de positie van het ellipsvormige kantoorgebouw aan Park Veldzigt 2, welke destijds ontworpen is door Joos Nijsse architectuur voor Justion Advocaten.

Dit ellipsvormige kantoorgebouw heeft vanwege het solitaire karakter en bijzondere positie een afwijkende keur en materiaal toepassing. Het object is door de ellipsvormige bouw, de vorm van een oog. Welke letterlijk kan worden gezien als de ‘eyecatcher’ van Park Veldzigt. De binnenzijde van het object geeft een ruimtelijk gevoel. Dit komt voornamelijk door de ruimte hal met gebouwhoge vide, ruimtelijke gangen en veel glas.

Het gebouw is aan de binnenzijde voorzien van een centrale receptie, een lift, verschillende moderne installaties en een groot scala aan vergader en/of kantoorruimtes. Het pand is gebouwd in 2004 waardoor het aan alle hedendaagse isolatie en bouwnormen voldoet. Kortom een prachtig kantoorpand met doordachte architectuur op een top locatie!

In het kort:
– Park Veldzigt 2, 4336 DX Middelburg
– Kantoorruimte diverse oppervlaktes, deelverhuur bespreekbaar
– Bouwjaar 2004
– Parkeerplaatsen op eigen terrein
– 4 bouwlagen

Oppervlaktes en huurprijs:
Souterrain : verhuurd
Begane grond : verhuurd
1e verdieping : 100 m2 VVO € 1.150,- p/m excl. BTW
2e verdieping : 147 m2 VVO € 1.775,- p/m excl. BTW

Deelverhuur is bespreekbaar. Tevens zijn er diverse parkeerplaatsen te huur. De parkeerplaatsen zijn te huur voor € 30,- per plaats p/m excl. BTW.

Locatie:
Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Middelburg telt een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van industriële terreinen als Arnestein tot zichtlocaties als Mortiere en Ramsburg. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!

Park Veldzigt is een van de meest bekende kantoorlocaties in Middelburg en is populair onder de veelal grotere ondernemers die in de diverse kantoorgebouwen gevestigd zijn. Op Park Veldzigt zijn o.a. Rijkse Accountants,Veldsink, Deloitte, Randstad en Tempo-Team terug te vinden. Park Veldzigt ligt net buiten het centrum en is eenvoudig te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer. Het treinstation namelijk ligt op slechts 5 minuten loopafstand.

Indeling:
Indien u aankomt op locatie en uw auto parkeert aan de achterzijde van het pand loopt u naar de voorzijde van het pand. Hier bevindt zich de hoofdingang en toegang tot de kelder welke tevens ook toegang geeft tot het pand. De kelder wordt in de huidige situatie voornamelijk gebruikt als kantine met toilet en bergkast. Indien u gebruikt maakt van de hoofdingang op de begane grond komt u aan in de centrale hal. In deze centrale hal is de receptie gesitueerd. Tevens heeft u vanuit de centrale hal toegang tot diverse kantoorruimtes op de begane grond. De 1e en 2e verdieping zijn toegankelijk middels een vaste trap of de lift, welke ook uitmonden in de centrale hal op de begane grond. Er zijn op alle verdiepingen diverse kantoor en of spreekruimtes gesitueerd welke allen voorzien zijn van een eigen zonweringssysteem en ingebouwde internetaansluitingen.

Alle ruimtes door het gehele gebouw worden voorzien van verse lucht dankzij het luchtbehandelingssysteem met ingebouwde airco. Daarnaast zijn er op iedere verdieping toiletruimtes terug te vinden. Hierdoor is het gebouw uitstekend in gebruik te nemen door een of meerdere ondernemers.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Parkeren:
Er zijn 6 parkeerplaatsen op eigen parkeerterrein beschikbaar voor de verhuur. Daarnaast kan er middels een parkeerschijf gratis geparkeerd worden in de directe omgeving.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Zuid’. De bestemming is ‘Kantoor’. De voor ‘Kantoor’ aangewezen gronden zijn bestemd voor kantoren en maatschappelijk voorzieningen.

Servicekosten:
De voorschot servicekosten bedragen € 70,- per m2 per jaar, exclusief BTW. De leveringen en diensten omvatten:

– onderhoud installaties;
– glasbewassing buitenzijde;
– glasbewassing binnenzijde algemene gemeenschappelijke ruimten*;
– verbruik gas, water en elektriciteit;
– glasverzekering ten behoeve van glas in buitengevel(s);
– opstalverzekering;
– gemeentelijke heffingen ten behoeve van gebruiker;
– onderhoud groenvoorziening;
– terreinonderhoud;
– schoonmaak algemene gemeenschappelijke ruimten*;
– overig klein onderhoud algemene ruimten en sanitaire voorzieningen;
– 5% administratiekosten over de hierboven vermelde leveringen en
diensten.

De verhuurder behoudt zicht het recht voor de leveringen en diensten zowel in aard als omvang uit te breiden, te verminderen of te beëindigen.

Installaties:
– Alarminstallaties;
– Luchtbehandelingsinstallatie;
– Rookmelders;
– Camera installatie;
– Automatisch zonweringsysteem.
– Lift;
– CV installatie uit 2009 (Remeha Quinta 65);
– Close-in boilers.

Aanvaarding:
Per direct

Energielabel:
E

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verhuurd
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 70 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon