Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Nassaulaan 8

Goes
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Modern kantoorgebouw bestaande uit 1.977 m2 kantoorruimte gelegen in Goes-Oost aan de Nassaulaan.

Een vrijstaand kantoorgebouw van formaat met een ideale ligging dichtbij het stadscentrum van Goes en in een rustige en groene woonwijk Goes-Oost. Het gebouw bestaat uit drie bouwlagen en een technische ruimte op het dak. Gezien de bouwaard en omvang van het object, alsook de ligging in een woonwijk zijn er transformatiemogelijkheden.

Kenmerken:
– 1.977 m2 bvo
– 2.070 m2 perceel
– vraagprijs € 1.950.000,- k.k.
– 3 bouwlagen
– transformatiemogelijkheden
– 6 parkeerplaatsen op eigen terrein
– bouwjaar 1972
– energielabel G
– WOZ waarde 2018: € 1.769.000,-
– technische ruimte op het dak
– fietsenstalling

Ligging en bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is gelegen aan de rand van een woonwijk, nabij het centrum in Goes-West aan de Nassaulaan. Op steenworp afstand ligt Park Valckeslot, diverse scholen en tal van andere voorzieningen. De autobereikbaarheid is als goed te kwantificeren. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is mogelijk via een busverbinding op loopafstand. Goes beschikt tevens over een NS-station.

Goes is een gezellige en compacte stad met 38.000 inwoners, centraal gelegen en heeft een enorm voorzieningenniveau. Nergens in Zeeland is beter te zien dat de economie op volle toeren draait, dan in Goes. In Goes wemelt het momenteel van nieuwe ontwikkelingen. Met volop bouwactiviteiten en bedrijvigheid langs de A58 op bedrijventerrein De Poel tot megaprojecten zoals Westerschans bij de Ringbrug en de bouw van de verkeerstunnel onder de spoorlijn. Ook de woningbouw gaat crescendo. De afgelopen jaren leverde Goes de meeste woningen op van alle Zeeuwse gemeenten, maar er wordt nog een tandje bij gezet. Riethoek wordt afgerond, Mannee is al een eind op streek, Aria groeit snel en Goese Diep komt in een stroomversnelling – om alleen de grote wijken te noemen.

Specificaties:
– aluminium kozijnen met dubbele beglazing (deels 1993 en deels 2011)
– betonvloeren
– wanden metselwerk spouwmuur
– EPDM dakbedekking
– boiler Neptun II 1993
– luchtbehandelingssysteem Buderus 1993 (per ruimte regelbaar)
– cv-ketel Remeha gas 3d HR 1993
– systeemplafonds met inbouwarmaturen
– liftinstallatie
– vloerbedekking
– uitgebreid sanitair
– kantine met keuken
– systeeminbouwwanden
– brandmeldinstallatie
– beveiligingsinstallatie
– zonwering buiten
– vluchttrappen

Indeling:
0: entree met receptie en hal, lift, vide trappenhuis, diverse kantoorruimtes, kluis, serverruimte en toiletgroep.
1: diverse kantoorruimtes, vergaderruimte, toiletgroepen, pantry en trappenhuis.
2: diverse kantoorruimtes, vergaderruimte, toiletgroepen, kantine met keuken, opslag en trappenhuis.
buitenterrein: diverse groenelementen, fietsenstalling, speelplaats met toestellen en 6 parkeerplaatsen.

Oppervlakten:
begane grond: 669 m2 bvo
1e verdieping: 654 m2 bvo
2e verdieping: 654 m2 bvo

Publiekrechtelijke bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Goes Oost’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 6 september 2013 en heeft de bestemming ‘Maatschappelijk’. Deze gronden zijn onder meer bestemd voor maatschappelijke activiteiten; educatieve, sociaal-medische, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke, sport- en recreatieve activiteiten en activiteiten ten behoeve van openbare dienstverlening. De bestemmingsplanregels kunt u opvragen via ons kantoor en zijn beschikbaar in de dataroom.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Goes
Sectie: B
Nummer: 2011
Groot: 2.070 m2

Zakelijke lasten 2018:
Onroerende zaakbelasting (OZB) eigenaren: € 4.541,02
Rioolheffing: € 769,53
Waterschapslasten: € 1.031,33

Gemiddeld jaarverbruik nutsvoorzieningen (2018):
– Elektra : 1.998 kWh
– Gas : 872 m3

Huurgegevens:
Het object wordt verkocht met twee lopende huurovereenkomsten. Beiden lopend tot eind juli 2020. Eén van de huurders betaalt momenteel € 141.711,76 per jaar en bijna € 40.000,- voorschot servicekosten per jaar, de andere huurder betaalt momenteel een all-in jaarhuur van € 6.480,91 per jaar. Een geanonimiseerde allonge en een huurovereenkomst zijn beschikbaar in de dataroom.

Overdrachtsbelasting en BTW:
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting (8%) verschuldigd.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Milieu/ondergrondse tank(s):
Verkoper geeft geen enkele garantie ten aanzien van de milieukundige toestand van de registergoederen. Evenmin vrijwaart verkoper koper jegens (mogelijke) claims en aansprakelijkheden van derden, welke (zullen) voortvloeien uit of betrekking hebben op de milieukundige toestand van de registergoederen en/of de omgeving.

Staat van oplevering:
Het geheel wordt te zijner tijd in de staat waarin het zich dan bevindt (as is, where is) geleverd, exclusief roerende zaken.

As is where is:
De verkoper geeft geen enkele garantie omtrent de milieukundige, bouwkundige en technische staat van de registergoederen. Koper zal de verkoper dan ook vrijwaren in de leveringsakte voor alle aanspraken ten aanzien van de milieukundige, bouwkundige en technische staat. Koper heeft middels de dataroom alle relevante informatie ontvangen, daarvan kennis kunnen nemen en verklaart daarmee volledig in te kunnen stemmen. Alle gevolgen voortvloeiende uit deze informatie komen geheel voor rekening en risico van koper en koper kan verkoper nimmer daarop aanspreken.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail bedrijfsmakelaars@sinke.nl.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon