Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Langeviele 43

Middelburg
Icon
Icon
kamers
€ 1.200,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan mag u namens haar opdrachtgever een onlangs gerenoveerde winkelruimte in de hipste winkelstraat van Middelburg te huur aanbieden.

De winkel is gelegen aan de Langeviele. Dit is één van de drukste winkelstraten van Middelburg met een groot scala aan winkels, restaurants en afhaal locaties in de nabije omgeving. De winkel is op loopafstand van de markt waar twee keer per week een weekmarkt wordt georganiseerd. Deze weekmarkt in combinatie met de grote diversiteit aan ondernemers en gezelligheid zorgen ervoor dat Middelburg altijd druk wordt bezocht.

De beschikbare ruimte is gesitueerd op de begane grond, is ca. 30 m2 VVO groot en is voorzien van een toiletvoorziening alsook grote raampartijen en een entreedeur aan de voorzijde. De winkelruimte verkeert in casco staat en wordt op kosten van de verhuurder en in overleg verder afgebouwd. De verhuurder treedt met de huurder in overleg voor het aanleggen van elektra en lichtpunten, wateraansluiting, aftimmering, stucwerk etc. Nadat de ruimte gestuct is opgeleverd, is de verdere indeling van de ruimte op eigen gelegenheid/ kosten.

Conform het bestemmingsplan zijn o.a. detailhandel, lichte horeca en kantoor op deze locatie toegestaan.

Omdat het object valt binnen een bepaald relatiegebied, kan de gemeente bepaalde functies (tijdelijk) verbieden. De gemeente houdt bij welke soorten ondernemers in de straat worden gevestigd om de diversiteit in de winkelstraat te behouden. Raadpleeg de gemeente om na te gaan of uw vorm van bedrijfsactiviteit conform relatiezone ‘056’ nog is toegestaan.

In het kort:
– Langeviele 43, 4331 LR Middelburg.
– Huurprijs € 1.200,- per maand vrij van BTW.
– VVE bijdrage € 50,- per maand vrij van BTW.
– Nutsvoorziening op naam en voor rekening van huurder.
– ca. 30 m2 VVO winkelruimte.
– Opleveringsniveau casco+, afwerkingsniveau in overleg
– Aanvaarding in overleg
– Kernwinkelgebied van Middelburg.

Locatie:
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is prachtig gelegen in het historische stadscentrum en in het kernwinkelgebied. Een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.

Het pand is gelegen in de Langeviele welke uitmondt op de markt van Middelburg. De markt is het stadshart van Middelburg. De Langeviele is een van de belangrijkste winkelstraten in Middelburg met diverse bekende winkels, kledingboetiekjes en voedsel speciaalzaken. Aan de Langeviele zijn onder andere Omoda, Wibra, Dille & Kamille, Hans Anders en vele andere winkelketens gevestigd.

Voorzieningen:
Het pand wordt in ‘casco’ staat verhuurd.

Energielabel:
Het pand is monumentaal waardoor vrijgesteld van het hebben van een energielabel.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 30-01-2017 met de enkel bestemming ‘Centrum’. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
b. detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
c. horecabedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten zoals opgenomen in de Staat van Horeca-activiteiten in bijlage 2;
d. kantoren met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Kantoren in bijlage 3;

Daarnaast beschikt het object over de gebiedsaanduiding ‘Overige zone – relatiegebied 056’. Dit houdt in dat de gemeente bijhoudt welke bedrijfsactiviteiten actief zijn in deze zone. Bepaalde bedrijfsactiviteiten kunnen worden uitgesloten als blijkt dat er te veel van deze bedrijfsactiviteiten in deze zone worden uitgeoefend. Raadpleeg de gemeente om na te gaan of uw bedrijfsactiviteit in deze zone nog mogelijk is.

Servicekosten:
Niet van toepassing. De kosten voor gas, water en elektra zullen door de energieleverancier rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht. Huurder dient dit zelf tijdig te regelen met de betrokken leveranciers.

Kosten Vereniging van eigenaren (VVE):
De huurder draagt zorg voor de betaling van één deel van de maandelijkse VVE-bijdrage. Deze bijdrage is € 50,- per maand vrij van BTW.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : L
Nummer : 3419
Appartementsindex : A1
Publiekrechtelijke beperking : Besluit op basis van Monumentenwet 1988

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2022.

Huurtermijn:
In overleg

Opleverniveau:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur, vrij van BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Omdat verhuurder geen BTW- plichtige partij betreft, wenst de verhuurder BTW- vrije verhuur overeen te komen.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.200,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon