Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Lange Noordstraat 20

Middelburg
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever een multifunctionele ruimte in het kernwinkelgebied van Middelburg te huur aanbieden.

Het object is gelegen aan de Lange Noordstraat 20. Dit is een locatie welke uitmondt alsmede zicht heeft op de Markt. De Markt is het knooppunt van de twee hoofdwinkelstraten. Op deze locatie worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd waaronder een wekelijkse markt, de kermis en rommelmarkt. Tijdens de winterperiode wordt de Markt omgetoverd tot ijsbaan met aan weerzijde diverse horecagelegenheden met uitgebouwde en verwarmde terrassen. De terrassen zijn overdekt met après-ski achtige blokhutten voor het echte wintergevoel. Door de diverse jaarlijkse festiviteiten wordt deze locatie door het gehele jaar vaak bezocht.

De multifunctionele ruimte aan de Lange Noordstraat is in zijn totaliteit ca. 435 m2 VVO verdeeld over meerdere bouwlagen. De winkelruimte is ca. 300 m2 VVO. De kantoren bevinden zich op de 1e en 2e verdieping. De kantoren zijn tezamen ca. 80 m2 VVO. De overige metrages zijn verdeeld over de kelder en de zolder.

Het object is gelegen tegenover het stadhuis en op een steenworpafstand van de Markt en het kernwinkelgebied. Het pand beschikt over een frontbreedte van ca. 8 meter en is aan de achterzijde voorzien van een vrije achterom. Het geheel is uitgerust met een hoogwaardig inbouwpakket en beschikt over tal van voorzieningen (alarminstallatie, brandmeldinstallatie, mechanische ventilatie, etc.).

In de huidige situatie is het object verhuurd dan wel in gebruik door een stichting welke mensen met een verstandelijke beperking dagbesteding aanbiedt. De huurder heeft aangegeven de huurovereenkomst te willen beëindigen en waarnaar het object in overleg beschikbaar komt voor de verhuur.

In het kort:
– Lange Noordstraat 20, 4331 CD Middelburg
– Huurprijs op aanvraag
– Nutsvoorziening op naam en voor rekening van huurder
– Commerciële en multifunctionele ruimte
– Begane grond ca. 300 m2 VVO winkel/horeca
– 1e en 2e verdieping ca. 80 m2 VVO
– Gelegen in het kernwinkelgebied van Middelburg
– Oplevering in overleg

Oppervlaktes:
Begane grond : 300 m2 VVO
Kelder : 15 m2 VVO
1e verdieping : 80 m2 VVO
Zolder : ca. 40 m2

Locatie:
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is prachtig gelegen in het historische stadscentrum en in het kernwinkelgebied. Een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.

Middelburg is met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, uitstekend te bereiken.

Voorzieningen:
– CV-installaties 2x;
– Boiler;
– Systeemplafonds met verlichting;
– Linoleum vloerafwerking;
– Alarminstallatie;
– Mechanische ventilatie box;
– Brandbeveiligingsvoorzieningen;
– Toiletgroepen;
– Pantry’s;
– Krachtstroom

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 15-12-2015 en beschikt over de enkel bestemming ‘Centrum’. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven met publieksfunctie
b. detailhandelsbedrijven
c. kantoren
d. lichte horeca: bedrijven die in beginsel alleen overdag en ’s avonds behoeven te zijn geopend (vooral verstrekking van etenswaren en maaltijden) en daardoor slechts beperkte hinder voor omwonenden veroorzaken. Aan de detailhandelsfunctie verwante horeca: qua exploitatie aan de detailhandelsfunctie verwante horeca die in de praktijk nauwelijks van de eigenlijke detailhandel kunnen worden onderscheiden, zoals:
– automatiek;
– broodjeszaak;
– cafetaria;
– croissanterie;
– koffiebar;
– lunchroom;
– ijssalon;
– snackbar;
– tearoom;
– traiteur.

Daarnaast valt deze locatie binnen ‘relatiegebied 066’.
Dit houdt in dat de gemeente bijhoudt welke bedrijfsactiviteiten actief zijn in deze zone. Bepaalde bedrijfsactiviteiten kunnen worden uitgesloten als blijkt dat er te veel van deze bedrijfsactiviteiten in deze zone worden uitgeoefend. Raadpleeg de gemeente om na te gaan of uw bedrijfsactiviteit in deze zone nog mogelijk is.

Servicekosten:
Geen. De kosten voor gas, water en elektra zullen door de energieleverancier rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht. Huurder dient dit zelf tijdig te regelen met de betrokken leveranciers.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : L
Nummer : 119
Groot : 343 m2

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2012 of model kantoorruimte 2015.

Bankgarantie/waarborgsom:
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon