Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kruitmolenlaan 185

Middelburg
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Gezondheidscentrum De Kruitmolenlaan

(Al 50% verkocht/verhuurd nog slechts enkele ruimtes beschikbaar)

Het betreft een nieuw te bouwen gezondheidscentrum in Middelburg-Zuid. Het gezondheidscentrum wordt in opdracht van Fysiomotion gebouwd, welke ook haar intrek zal nemen op de begane grond van het gebouw. Overige gebruikers van het gezondheidscentrum worden Hallux Westerhof Voetexperts en Kinderfysiotherapie/ergotherapie Middelburg. Voor de verhuur en eventuele verkoop zijn twee ruimtes van in totaal 207,4 m2 VVO op de 1e verdieping beschikbaar. De ruimtes zijn vrij in te delen en kunnen naar eigen wens worden afgewerkt.

Het wordt een energieneutraal gebouw, derhalve geringe kosten voor water en elektra. De parkeerplaatsen zijn inbegrepen bij de huurprijs en tevens het gebruik van oefenzaal en de kantine.

In het kort:
– Kruitmolenlaan 185, 4337 KP in Middelburg
– 238 m2 BVO excl. algemene ruimtes en 350 m2 BVO incl. algemene ruimtes
– Huurprijs in nader overleg
– Koopsom in nader overleg
– Start bouw augustus 2022
– Verwachte oplevering Q1 2023
– 9 parkeerplaatsen op eigen terrein

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : O
Nummer : 5291
Appartementsindex : 4 en 5

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Dauwendaele’ en heeft de bestemming ‘Sport’ en de functieaanduiding ‘Specifieke vorm van Gemengd -3’. Deze gronden zijn onder andere aangewezen voor maatschappelijke dienstverlening, voorzieningen inzake zorg en welzijn en kantoren;

Servicekosten:
In nader overleg.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
Minimaal 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van ROZ-model.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Onder optie

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles