Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Kerkstraat 0ong

Vlissingen
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever twee winkelruimtes in het voormalige bibliotheekgebouw van Vlissingen te huur aanbieden.

Het hoofdgebouw is gebouwd in 1998 en is in het verleden met de monumentale panden aan de Oude Markt en de Kerkstraat samengevoegd. Hierdoor is er één geheel ontstaan. Door deze samenvoeging kent het object drie gezichten met ieder een aparte hoofdingang.

Het pand zal in 2023 getransformeerd worden. Op de begane grond worden twee winkelruimtes en waarschijnlijk ook een horeca ruimte gecreëerd. De 1e alsook de 2 verdieping worden verrijkt met diverse kantoorruimtes.

De eerste winkelruimte beschikt over een frontbreedte van 5 meter en de tweede winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 7,50 meter. Beide winkels hebben een oppervlakte van 41 m2 VVO en zijn toegankelijk middels een separate ingangen aan de Kerkstraat. 3

Zowel de eerste als de tweede winkel is voorzien van een doorgang aan de achterzijde. Deze doorgang mondt uit in het center van de voormalige bibliotheek. Hier is eveneens een gezamenlijke toiletvoorziening gesitueerd.

Conform het bestemmingsplan zijn deze ruimtes te gebruiken als winkel, kapperszaak of (maatschappelijke) dienstverlenende doeleinden.

In het kort:
– Winkelruimtes in het voormalige bibliotheekgebouw van Vlissingen
– Twee winkelruimtes van: ca. 41 m² VVO
– Gelegen op de begane grond
– Huurprijs per winkelruimte: € 350,- per maand excl. BTW
– Voorschot nutsvoorziening en servicekosten: € 164,- per maand excl. BTW
– Huurtermijn in overleg

Locatie:
Het pand ligt op een uitstekende locatie in het centrum en aan de rand van het kernwinkelgebied van Vlissingen. Om de hoek bevindt zich het bruisende Bellamypark waar regelmatig grote evenementen worden georganiseerd en wat gezellige terrassen biedt. Op loopafstand bevindt zich het strand en parkeergarage De Fonteyne.

De winkels zijn gelegen in hartje, centrum en rand van Vlissingen en hebben daarmee een strategische ligging aan eind van de winkelstraat Lange Zelke en de doorgaande weg de Spuistraat. Er is een aantal publiekstrekkers in de directe omgeving gevestigd, waaronder het Bellamypark, maar ook winkels als de Action, HEMA, Primera, en New Yorker.

Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. Deze zijn van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Energielabel:
Het beschikt over energielabel A, geldig tot 07-06-2029

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Binnenstad – Eiland’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 26-06-2012 en heeft de bestemming ‘Centrum-3’. Conform dit bestemmingsplan kunnen de gronden o.a. gebruikt worden voor detailhandel, horeca 1a, 1b en 1c, dienstverlening en kantoor.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Vlissingen
Sectie: E
Nummer: 250, 870, 2453, 2726 & 3425
Grootte: 963 m² (gedeeltelijk)

Huurprijs:
– Huurprijs per winkelruimte: € 350,- per maand excl. BTW
– Voorschot nutsvoorziening en servicekosten: € 164 per maand excl. BTW

De servicekosten omvatten de navolgende diensten:
• Schoonmaak toiletten
• Internet/wifi
• Gemeentelijke belastingen
• Nutsvoorziening: gas, water en elektra
• Administratiekosten levering van diensten
• Verbruik toiletpapier
• Onderhoud brandmeldinstallatie
• Onderhoud verwarmingsinstallatie
• Onderhoud elektrische schuifdeuren

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens het model ROZ worden opgesteld. Het model huurovereenkomst is op aanvraag beschikbaar.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Definitieve goedkeuring:
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verhuurd
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 164 p/mnd

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon