Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Kaaistraat 3

Sint-maartensdijk
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Investment memorandum: Een aan een kinderdagverblijf verhuurd object in de dorpskern van Sint-Maartensdijk.

Het pand is gesitueerd aan de Kaaistraat. Dit is een locatie op slechts 1 minuut afstand van de dorpskern en de Markt. Op en rondom de Markt zijn diverse ondernemers waaronder een kapsalon, drogisterij, slagerij, een supermarkt (Lidl) gevestigd. Ook bevinden zich hier een aantal horecagelegenheden. De Markt is eveneens de locatie waar iedere vrijdag een weekmarkt georganiseerd wordt.

Het verkochte bestaat uit twee samengevoegde panden welke in het verleden o.a. de dienst hebben gedaan als woonhuis. In de huidige situatie wordt het object gebruikt ten behoeve van een kinderdagverblijf.

Dat het geheel vroeger bestond uit twee separate objecten, is nog duidelijk zichtbaar. Het object beschikt over twee keukenopstellingen, twee CV-ketels, separate huisnummers en twee aparte trapopgangen. Het geheel is gelegen op twee aparte kadastrale percelen welke aan de achterzijde samenvloeien tot één grote achterplaats.

Omdat het object nog beschikt over bovengenoemde zelfstandige voorzieningen, is het geheel, met wat kleine aanpassingen, eenvoudig weer te verbouwen naar twee zelfstandige wooneenheden.

Zowel de begane grond alsmede de 1e verdieping staan in het huidige gebruik, geheel in het teken van de kinderen. Er zijn diverse speelkamers, speelgoedruimtes en kindertoiletten in het object gesitueerd. Ook beschikt het kinderdagverblijf over een brandvertragend compartiment waarin de slaapbedden zich bevinden. Het totale oppervlakte van het kinderdagverblijf is ca. 279 m2 VVO verdeeld over twee bouwlagen.

Aan de achterzijde bevindt zich de volledig omheinde achter-speelplaats. Deze speelplaats is ca. 183 m2.
Naast de volledig omheinde speelplaats, zijn er op het achterste gedeelte van het perceel, nog twee loodsen gesitueerd. De loodsen hebben een gezamenlijk oppervlak van 145 m2 en zijn beide voorzien van een eigen huisnummer en postcode. Één van deze loodsen wordt gebruikt voor opslag. Deze verkeert in mindere staat van onderhoud. De andere loods wordt gebruikt als speelruimte. Beide loodsen monden uit in de achtergelegen straat (Oostvest).

In het kort:
– Kaaistraat 3-5, 4695 CJ & Oostvest 62-64, 4695 CD Sint-Maartensdijk
– Verhuurd aan een kinderdagverblijf
– Voorgaande situatie bestond het geheel uit twee woonhuizen
– Brede bestemmingsmogelijkheden waaronder ‘wonen’
– Gebruiksoppervlak totaal: 279 m2 VVO (verdeeld over twee bouwlagen)
– Perceel grootte: 549 m2 (verdeeld over twee percelen)
– Vraagprijs: € 325.000,- k.k.
– Aanvaarding in overleg

Locatie:
Het object is gelegen in Sint-Maartensdijk. Dit is een dorp met ca. 3.500 inwoners dat wordt gekenmerkt door haar rijke verleden, historische gebouwen en verscheidenheid aan woningen en winkelruimtes.

De Kaaistraat is gelegen op een steenworpafstand van het centrum en de ‘Markt’. Tot het jaar 2009 was ook het gemeentehuis aan de Markt gevestigd. Na het de verhuizing is de Markt en het plein heringedeeld. Meerdere horeca horecagelegenheden, winkels en supermarkten zijn op dit moment rondom de Markt gevestigd.
In Sint-Maartensdijk zijn naast de winkels en horecagelegenheden ook twee basisscholen, twee supermarkten en diverse voorzieningen op het gebied van sport en cultuur en maatschappelijke voorzieningen aanwezig. Hierbij kan o.a. worden gedacht aan een fysiopraktijk, huisarts, apotheek en woonzorgcentrum.

De bereikbaarheid van Sint-Maartensdijk is goed te noemen. Binnen 30 minuten met de auto zijn o.a. Bruinisse, Bergen op Zoom, Oude-Tonge en Steenbergen te bereiken. Middels de N286 is er een directe verbinding met de A4 welke in directe verbinding staat met de overige (snel)wegen van Nederland.

Aantal lopende huurovereenkomsten:
Het object wordt verkocht met één lopende huurovereenkomst. Ingangsdatum 1 juni 2019 en middels verlenging voortgezet tot 31 mei 2029. De huurovereenkomst is opgenomen in onze dataroom.

Huurgegevens:
De actuele huurinkomsten bedragen € 26.400,- per jaar excl. BTW.
De nutsvoorzieningen staan op naam en zijn voor rekening van de huurder.

Voorzieningen en bouwkundige aspecten:
Ruwbouw:
– Betonvloer begane grond;
– Houten vloer verdieping;
– Gevels betreffen metselwerk;
– Gevelopeningen zijn bezet met dubbelglas;
– Zadeldak bedekt met dakpannen;
– Deels plat dak met EPDM-dakbedekking.

Afbouw:
– Linoleum vloer op de begane grond;
– Vloerbedekking op de verdieping;
– Wanden betreffen renovliesbehang en sauswerk;
– Systeemplafonds.

Installaties/voorzieningen:
– CV-ketels Nefit Topline en Remeha Avanta;
– 2x meterkast;
– LED TL-verlichting;
– Mechanische ventilatie;
– Warmte afgifte middels radiatoren;
– Brandslanghaspels, brandblussers en blusdeken;
– Rookmelders;
– één ruimte is brandwerend.

Zakelijke lasten 2023:
Rioolheffing: € 103,-
Onroerende zakenbelasting: € 953,51
Waterschap: € 170,82

WOZ-waarde, peildatum 01-01-2022:
€ 315.000,-

Energielabel:
Het object is voorzien van energielabel A en E, welke geldig is zijn tot 20-12-2033.

De bouwkundige heeft op enkele plaatsen niet kunnen controleren of er isolatie aanwezig is waarnaar de deze waardering tot stand is gekomen. De bouwkundige heeft aangegeven dat als er kan worden aangetoond dat er isolatie aanwezig is in het dak en of de voorzetwanden, de waardering van het label zal worden gewijzigd.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Kommen gemeente Tholen’ dat geheel onherroepelijk is vastgesteld op 14-03-2013. Het geheel beschikt over de bestemming ‘Centrum -1’.

De op de kaart voor ‘Centrum -1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijf tot en met categorie B1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’;
b. cultuur en ontspanning zoals een atelier, creativiteitscentrum, dansschool, museum, muziekschool en met voorgaande functies vergelijkbare voorzieningen;
c. detailhandel, niet zijnde een supermarkt, uitsluitend op de begane grond;
d. dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
e. kantoor, uitsluitend op de begane grond;
f. maatschappelijk: gezondheidszorg, jeugdopvang, naschoolse opvang, onderwijs, openbare dienstverlening, praktijkruimte, religie, uitvaartcentrum, verenigingsleven, welzijnsinstelling en met voorgaande functies vergelijkbare voorzieningen, uitsluitend op de begane grond;
g. sport: sportcentrum, sportschool, uitsluitend op de begane grond;
h. het wonen daaronder begrepen de uitoefening van aan-huis-gebonden-beroepen, logies met ontbijt en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten.

Disclaimer: Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn. Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Sint-Maartensdijk
Sectie: N
Nummer: 1018 + 1019
Grootte: 279 m2 + 290 m2 = 569 m2

Het object ligt binnen het centrum van Sint- Maartensdijk waardoor het voorzien is van de aantekening: ‘beschermd dorps en/of stadsgezicht’.

Bouwjaar
Volgens Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG) betreffen de bouwjaren:
– 1910 voor Kaaistraat 3, Sint-Maartensdijk
– 1880 voor Kaaistraat 5, Sint-Maartensdijk
– 1975 voor Oostvest 62-64, Sint-Maartensdijk

Bodeminformatie:
Volgens Naca4u en bodemloket zijn er geen bijzonderheden aangetroffen ten aanzien van bodemverontreiniging en/of sanering.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Koopovereenkomst:
Op basis van NVM-model.

Definitieve goedkeuring:
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de erfgenamen en/of haar vertegenwoordiger(s).

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het tekenen van de koopovereenkomst.

Bezichtigingen:
Omdat het object in verhuurder staat verkeert en de huurder is gebonden aan bepaalde wetgeving, is het enkel mogelijk om na sluitingstijd en/of op zaterdag te bezichtigen. Het bezichtigen is enkel mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kan contact worden opgenomen met ons kantoor.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed meedeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon