Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Gildeweg 1610

Vlissingen
Icon
Icon
kamers
€ 225.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars heeft het genoegen namens haar opdrachtgever deze keurig onderhouden bedrijfsunit te koop aan te bieden.

Deze bedrijfsunit maakt deel uit van een modern bedrijfsverzamelcomplex, voorheen een autogarage die in 2017 is omgebouwd tot 7 afzonderlijke bedrijfsunits. De begane grond beslaat ongeveer 150 m2, met twee entresolvloeren van in totaal 73 m2. De vrije hoogte bedraagt circa 5,2 m. Een gemeenschappelijke ruimte herbergt de centrale meterkast, gedeeld door 3 units, met een huidige aansluitwaarde van 3×50 ampère. De bedrijfsunit is momenteel separaat verzekerd (opstal).

IN HET KORT:
– Gildeweg 16-10, 4383 NK Vlissingen
– Nette bedrijfsunit in bedrijfsverzamelcomplex
– Oppervlakte: B.G.G. ca. 150 m² VVO, entresolvloeren verdieping ca. 73 m² VVO
– Perceel 148 m²
– Vraagprijs € 249.000- k.k.
– Bouwjaar 1977, opsplitsing verbouwing 2017

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, e-mail of telefoon 0118-620062.

LOCATIE:
Het bedrijventerrein Baskenburg kent een uitstekende bereikbaarheid en staat bekend om haar centrale ligging en grote verscheidenheid aan ondernemers. Het bedrijventerrein ligt onder de
loep bij gemeente Vlissingen, omdat zij diverse plannen hebben over een toekomstige invulling. De visie van de gemeente is dat dit bedrijventerrein in de toekomst een belangrijke functie moet gaan vervullen voor bedrijven die qua omvang of aard niet (meer) passen op andere locaties.
Tevens is de visie van de gemeente dat deze bedrijven de bestaande bedrijven/ ondernemers op dit industrieterrein moeten versterken, alsmede verbonden zijn met de stedelijke economie.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente : Vlissingen
Sectie : H
Nummer : 3966
Opp. : 148 m²

Alsmede aandeel mandelige percelen:
– Het een/derde onverdeeld aandeel in een mandelig perceel grond, kadastraal bekend gemeente Vlissingen, sectie H, nummer 3969 welke de gezamenlijke meterkast betreft;
– Het eenhonderd achtenvijftig / duizend achthonderdzesde (158/1806) onverdeeld aandeel in een mandelig perceel grond, kadastraal bekend gemeente Vlissingen, sectie H, nummer 3948.

Vermeldenswaardige kwalitatieve verplichtingen :
– Parkeren en opslag is enkel toegestaan op het terrein dat in eigendom is. Indien deze verplicht niet wordt na gekomen, geldt er een boetebeding;
– Eigenaren zijn verplicht te zorgen voor voldoende brandblusmaterialen in de objecten;

VRAAGPRIJS:
€ 249.000,- k.k.

De kosten die gemoeid gaan met de verwerving van het pand zijn voor rekening van de koper. Hieronder vallen onder andere de overdrachtsbelasting, notariskosten en evt. hypotheekkosten

INDELING:
Op de begane grond bevindt zich de bedrijfsruimte en een toilet. Middels een vaste trap is de pantry bereikbaar op de 1e verdieping. Naast de pantry is er ook een entresolvloer aanwezig.

OPPERVLAKTE:
Begane grond : ca. 150 m² V.V.O.
Entresolvloer : ca. 57 m² V.V.O.
Entresolvloer met pantry : ca. 16 m² V.V.O.
De vierkante meters zijn bepaald aan de hand van meting ter plaatse. Er is geen meetcertificaat aanwezig. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

PARKEREN:
Het is niet mogelijk om te parkeren op eigen terrein. Via het mandelig perceel aan de voorzijde dienen de eigenaren van de omliggende units te komen en gaan naar hun bedrijfsruimte. Het is middels een erfdienstbaarheid niet toegestaan om hier auto’s te parkeren.

BOUWKUNDIGE ASPECTEN EN VOORZIENINGEN:
– Betonnen begane grondvloer
– Fundering onderheid
– Betonstenen wanden en sandwichpanelen
– Dak betreft damwandprofielplaten gedekt met bitumen
– Lichtstraat t.b.v. daglicht toevoer

Installaties:
– Meterkast (3×50 ampère)met tussen meters en separate watermeters
– Geen gasaansluiting
– Toilet met urinoir
– Inbraakalarm
– Overheaddeur 4,70 meter bij 4,15 meter
– Twee bovenloopkranen
– Keukenblok
– Verlichting

BESTEMMING:
Het pand ligt binnen het bestemmingsplan ‘Stedelijke Bedrijventerreinen Vlissingen’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 22-07-2010 en heeft de bestemming ‘Bedrijf -1’. Conform dit
bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met cat. 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn. Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

KENMERKEN OVEREENKOMST:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen.

KOOPOVEREENKOMST:
Op basis van NVM model.

FISCAAL:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal tevens belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

OPLEVERING:
Opleveringsniveau in overleg.

ZEKERHEIDSTELLING:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het ondertekenen van de
koopovereenkomst.

STAAT VAN OPLEVERING:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe, waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

ALGEMEEN:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 225.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon