Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Ganzepoortstraat 16

Goes
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever deze winkel van ca. 256 m2 VVO te huur aanbieden.

Het betreft een verzorgde winkel op een uitstekende locatie met in de directe omgeving gerenommeerde retailers zoals The Sting, Kruidvat, HEMA, H&M, etc. De winkel beschikt over een frontbreedte van ca. 7,5 meter en is ca. 33 meter diep. Xenos heeft zich in het aangrenzende pand, aan de linkerzijde gevestigd.

De voorgevel ziet er keurig onderhouden uit en is voorzien van diverse grote raampartijen, een dubbele entreedeur en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Deze locatie kan conform het bestemmingsplan ook uitstekend de dienst doen als kantoor en/of praktijkruimte voor de maatschappelijke of dienstverlenende sector.

Het object fungeert al jaren als winkel ten behoeve van Van Dal Herenmode en zal per d.d. 01 maart 2024 beschikbaar komen voor een nieuwe enthousiaste ondernemer.

In het kort:
– Ganzepoortstraat 16, 4461 JZ Goes
– Huurprijs op aanvraag
– Oppervlakte totaal: 256 m2 VVO
– Kosten nutsvoorziening op naam van huurder
– Opleveringsniveau casco
– Aanvaarding per 1 maart 2024

Locatie:
De stad Goes staat bekend om de gezelligheid, het uitgaan en de grote diversiteit aan winkels en restaurants. Goes is erg in trek, niet alleen onder de Zeeuwse bevolking maar ook de ondernemers. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe en grote ondernemers in Goes neergestreken. Ook wordt er in Goes veel nieuwbouw gerealiseerd. De laatste jaren is de bevolking in Goes met maar liefst 12% gestegen. De vraag naar woonruimte is in en rondom het centrum is hoog.

Goes maakt onderdeel uit van gemeente Goes met ruim 37.000 inwoners. Goes heeft een levendige binnenstad met veel restaurantjes en grote diversiteit aan winkels. Goes eenvoudig te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Vaak wordt er gebruik gemaakt van de parkeermogelijkheden op zowel de West als de Oostwal. Daarnaast is parkeren nabij het station ook een mogelijkheid. Het station ligt op slechts 5 minuten afstand vanuit het centrum en is zelfs te voet uitstekend bereikbaar. Goes ligt nabij de A58 welke Vlissingen met Bergen op Zoom verbindt. Tot slot heeft ook heeft Goes een perfecte verbinding met de N256 welke u naar Zierikzee brengt.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Goes
Sectie : D
Nummer : 4917
Grootte : 1.076 m2 (gedeeltelijk)

Energielabel
Het is object is voorzien van energielabel D en is geldig tot 25-04-2029.

Indeling:
Winkelruimte met magazijn/opslag en sanitair.

Bestemming:
Het geheel is conform het voorontwerp bestemmingsplan ‘Binnenstad’ d.d. 28 juli 2022 bestemd als ‘Centrum – 1’. De voor ‘Centrum – 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor onder andere:
– detailhandel;
– dienstverlening;
– maatschappelijke activiteiten.

Kenmerken overeenkomst:

Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Nutsvoorziening:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor de nutsvoorziening en het afsluiten hiervan.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
In overleg.
Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ (winkelruimte) worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2000 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Bankgarantie/waarborgsom:
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Heeft u interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon