Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Duinzoom 5

Renesse
Icon
Icon
kamers
€ 750,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan bedrijfsmakelaars mag u namens haar opdrachtgever 16 nieuwbouwunits aan Duinzoom 5 in Renesse te huur aanbieden.

De nieuwbouwunits zijn ca. 68 m² en worden conform hedendaagse bouweisen gebouwd. Iedere unit wordt opgetrokken middels een staalconstructie en afgebouwd middels geïsoleerde sandwichpanelen. Verder worden de units voorzien van een gevlinderde betonvloer, kozijnen met HR++ beglazing, een automatische overheaddeur en een separate loopdeur. Het laten inbouwen van een verdiepingsvloer, trap is optioneel.

De units worden omstreeks oktober 2024, casco en full-electric opgeleverd. Door de casco-oplevering kunnen de units geheel naar eigen wens worden ingedeeld. De bijzondere beeldkwaliteitseisen zijn door de architect omgezet naar een hoogwaardige uitstraling zonder hierbij concessies te doen aan de functionaliteit.

Conform het bestemmingsplan kunnen deze units uitstekend dienst doen als werkplaats, opslag of bedrijfslocatie in combinatie met een kantoor welke in ondergeschikte mate aanwezig mag zijn. Zelfstandige kantoren zijn niet toegestaan.

In het kort:
– Duinzoom 5, 4325 HA Renesse;
– 16 nieuwbouw bedrijfsunits;
– Oppervlakte: vanaf 68 m² VVO;
– Huurprijs: vanaf € 750,– per maand excl. BTW;
– Oplevering: oktober 2024;
– Opleverniveau: casco & full- electric;
– Bedrijven t/m categorie 3.2.

Locatie:
Renesse is de badplaats van Schouwen-Duiveland en heeft ruim 1.500 inwoners. Renesse trekt jaarlijks veel bezoekers. Voornamelijk in de zomer is Renesse een gewilde vakantiebestemming, voornamelijk dankzij de ligging bij de duinen en het strand. Door de vele toeristen zijn er maar liefst 30.000 slaapplaatsen voor toeristen beschikbaar.

Vroeger stond Renesse bekend om haar uitgaansleven, maar dat is in loop der jaren sterk veranderd. Vele clubs en cafés zijn omgebouwd tot restaurant en de uitgaansmogelijkheden zijn mondjesmaat uit het centrum verdwenen. Renesse richt zich op dit moment op een oudere doelgroep. Er wordt hard gewerkt aan de omvorming tot een echte familiebadplaats.

Omdat het transferium op loopafstand is gelegen is de verbinding met het openbaar-vervoer uitstekend te noemen. Daarnaast heeft Renesse een goede verbinding met de N57 welke Zierikzee, Burgh-Haamstede en de Randstad verbindt.

Bouwkundige aspecten en voorzieningen:
De units worden opgeleverd met inbegrip van o.a. de volgende zaken:
• Breedte 6,3 m en lengte 11 m (h.o.h. maten), vrije hoogte 7,15 m.
• Monolithisch afgewerkte betonvloer op heipalen 1.000 kg/m2.
• Gevelbekleding stalen sandwichpanelen met 100mm PIR-vulling.
• Aluminium loopdeurkozijn met bovenlicht voorzien van HR++ glas.
• Overheaddeur bestaande uit een 40mm dik stalen sandwichpaneel gevuld met PUR-isolatie, 4 m x 4m.
• Dakbedekking grijs PVC 1,5mm dik.
• De meterkast wordt voorzien van een deur bestaande uit een rvs kozijn met een wit pvc deurblad. De meterkastdeur wordt voorzien van een slot. In de meterkast een groepenkast met 1 groep t.b.v. voeding van de overheaddeur.
• Een data-aansluiting is niet voorzien.
• Handbrandblusser.
• Toilet.

Uitgangspunten m.b.t. energiezuinigheid:
• Vloeren: Rc 3,7 m²K/W
• Gevels: Rc 4,7 m²K/W
• Daken: Rc 6,3 m²K/W
• Kozijn i.c.m. beglazing: U 1,65 W/m²K

Op aanvraag is het mogelijk om de volgende opties uit te voeren:
• Afstandsbediening overheaddeur.
• Verdiepingsvloer trap en hekwerk.
• Lichtstraat.
• PV-panelen.
• Laadmogelijkheid elektrische auto.

Huurprijs:
v.a. € 750,- per maand excl. BTW.

Servicekosten:
De servicekosten zijn nader te bepalen. Verhuurder belast deze kosten een-op-een door aan Huurder en worden per jaar verrekend op basis van nacalculatie met nog nader te bepalen voorschotten.

De kosten (huurdersdeel excl. opstalverzekering en groot onderhoud) met betrekking tot de Vereniging van Eigenaren (VvE) worden door verhuurder doorbelast aan huurder.

Nutsvoorziening:
Op naam en voor rekening van de huurder.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Westerschouwen
Sectie : G
Nummer : 599 (gedeeltelijk)
Het perceel wordt nog kadastraal gesplitst.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Kop van Schouwen’ deels onherroepelijk in werking en vastgesteld op 27 juni 2013. De bestemming is ‘Bedrijventerrein’ en deze gronden zijn bestemd voor:

– het uitoefenen van bedrijfsactiviteiten tot en met milieu categorie 3.2 voor zover die voorkomen op de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten – BT, zoals weergegeven in Staat van Bedrijfsactiviteiten – BT.

Tot een gebruik, strijdig met deze bestemming, wordt in ieder geval gerekend:
– detailhandel, met uitzondering van het uitoefenen van ondergeschikte detailhandel bij ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten;
– zelfstandige kantoren, met uitzondering van het uitoefenen van kantoren ten dienste van de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten.

Disclaimer: Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn. Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

Kenmerken huurovereenkomst:
Ingeval u verder interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de navolgende bepalingen.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
Minimaal 3 jaar.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens het ROZ-model worden opgesteld. Dit model is op aanvraag beschikbaar.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur incl. BTW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 750,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon