Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Dijkstraat 28

Scharendijke
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan mag u namens haar opdrachtgever een praktijk-kantoorgebouw met woonfunctie in de dorpskern van Scharendijke te koop aanbieden.

Het object is gelegen in Scharendijke. Dit is een rustig ons-kent-ons dorp van ca. 1.300 inwoners. Het dorp wordt tijdens de zomerperiode druk bezocht. Scharendijke staat bekend om haar verscheidenheid aan vakantieparken en duikmogelijkheden. Ook de jachthaven is een druk bezochte locatie. Vanaf Scharendijke is er een uitstekende autoverbinding naar Zierikzee, Renesse en Burgh-Haamstede. Ook de Brouwersdam, waar jaarlijks; ‘Concert at Sea’ wordt georganiseerd alsmede diverse hippe strandtenten terug te vinden zijn, liggen op slechts 1,7 km afstand.

Het praktijk-kantoorgebouw met woonfunctie is gebouwd in 1984 en is gesitueerd aan de Dijkstraat. Deze straat is te omschrijven als een rustige straat welke uitmondt in de Dorpsstraat. In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden, winkels, een tennisbaan en basisschool gesitueerd. Het Grevelingenmeer alsmede de jachthaven en het duikcentrum liggen op 500 meter afstand.

In de huidige situatie wordt het object gebruikt als fysiopraktijk. Echter zou het object conform het bestemmingsplan ook de dienst kunnen doen als woonhuis. Om het geheel als woonhuis te gebruiken zijn wel de nodige aanpassingen vereist. Binnen het huidig gebruik beperkt de ruimte zich tot de begane grond. Deze is ca. 57 m2 VVO/GBO. Het object beschikt over voldoende hoogte voor het bouwen van een 1e verdiepingsvloer. Op de 1e verdieping zouden bijv. een (extra) badkamer en slaapkamer(s) creëert kunnen worden.

Aan de achterzijde is ruimte voor een tuin van ca. 35 m2 gelegen op het Zuidwesten.

In het kort:
– Dijkstraat 28, 4322 AB Scharendijke
– Gelegen in de dorpskern van Scharendijke
– Bouwjaar: 1984
– Vraagprijs: € 195.000,- k.k.
– Oppervlakte: 57 m2 GBO/VVO
– Oppervlakte perceel: 118 m2
– Gratis parkeermogelijkheden in de directe omgeving

Locatie en bereikbaarheid:
Het object bevindt zich in het hart van Scharendijke, waardoor het uitstekend bereikbaar is via de N57. De locatie profiteert van een goede verbindingen met omliggende steden en dorpen. Renesse, Zierikzee en Bruinisse zijn eenvoudig te bereiken. Daarnaast is de nabijheid van de Noordzee en het Grevelingenmeer aantrekkelijk voor toeristen en watersportliefhebbers. De omgeving biedt diverse recreatieve activiteiten, waaronder het strand, watersport en fietsroutes langs de duinen. In de directe omgeving van Dijkstraat 28 zijn er diverse voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, en supermarkten terug te vinden.

Bestemming:
Het object ligt binnen bestemmingsplan ‘Kerkwerve, Noordwelle, Ellemeet, Serooskerke en Scharendijke’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 23-02-2017 en heeft de enkelbestemming ‘Gemengd’.

De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. Kantoren
b. Dienstverlening
c. Voorzieningen t.b.v. onderwijs, welzijn-gezondheidszorg, kinder- en jeugd opvang.
Daarnaast beschikt het object over de functieaanduiding: wonen.

Bodeminformatie:
Bij het Bodemloket of Nazca4u zijn geen bijzonderheden voor deze locatie beschikbaar over bodemverontreiniging/of sanering.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middenschouwen
Sectie : A
Nummer : 869
Grootte : 118 m2

Oppervlakten:
Begane grond : ca. 57m2 VVO
Vliering : ca. 5m2 VVO
Achtertuin : ca. 35m2
Voortuin : ca. 10 m2
Perceel : 118 m2

Energielabel:
In aanvraag.

Voorzieningen:
– Zowel houten als kunststofkozijnen met dubbele beglazing
– Nefit Cv-ketel uit 2008
– Zadeldak met dakpannen
– Stalen constructie
– Bakstenen gevels met kunststof en/of houten betimmering
– Aluminium goot

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Definitieve goedkeuring:
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de eigenaren.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na volledige ondertekening van de koopovereenkomst.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van het NVM-model.

Opleveringsniveau:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht onder voorbehoud

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles