Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

De Roterij 12

Burgh-haamstede
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Wij bieden u op het bedrijventerrein “De Roterij” te koop aan ca. 1.250 m2 BVO bedrijfsruimte waarvan ca. 120 m2 VVO kantoorruimte. Van deze kantoorruimte is ca. 65 m2 VVO momenteel ingericht als pantry, kantine en sanitaire voorzieningen. Dit bedrijventerrein vervult een regionale functie en heeft mede daardoor een breed vestigingsprofiel.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen doordat rijksweg N57 zeer nabij gelegen is.
De N57 is dé centrale verkeersader door Zeeland. Hierdoor is ook rijksweg A-58 (Breda) en rijksweg A-4 (Antwerpen) erg eenvoudig te bereiken. De steden Antwerpen, Breda en Rotterdam liggen allen binnen handbereik.

Omgeving:
In de directe omgeving van het object is een diversiteit aan industrie, ambacht, bouw-/installatiebedrijven en handelsbedrijven gevestigd. Op het bedrijventerrein “De Roterij” zijn vele bedrijven gevestigd zoals : Bidfood horecagroothandel, Hyundai Landegent, Shell Tankstation, Vitro Plus, Auto Flikweert etc..

Indeling kantoorruimte:
Entree met toilet en toegang naar de bedrijfshal, 2 kantoorruimtes, toegang naar het nog als kantoor in te richten ruimte met ruime pantry, grote (kantoor)ruimte ( ca 35 m2), kleine kantoorruimte (ca 15 m2), hal met toegang tot de sanitaire ruimte, cv- ruimte en buitendeur.

Indeling bedrijfsruimte:
Bereikbaar vanuit de kantoorruimte, via de overheaddeur aan de voorkant van het pand en aan de rechterzijkant van het pand via de dubbele loopdeuren en de 3 overheaddeuren. Diverse bedrijfsruimtes verbonden met elkaar dmv een open verbinding of rolluiken.

Afmetingen:
Bedrijfsruimte:
Grote ruimte grenzend aan kantoor: ca. 470 m2 BVO;
Opslagruimte: ca. 155 m2 BVO;
Ruimte met 2 koelcellen: ca. 375 m2 BVO;
Achterste ruimte: 125 m2 BVO.
Kantoorruimte:
2 ruimtes: ieder ca. 18 m2 VVO;
Grote ruimte: ca. 37 m2 VVO;
Kleine ruimte: ca. 15 m2 VVO;
Pantry: ca. 10 m2 VVO;
Sanitaire ruimte: ca. 13 m2 VVO.

Buitenterrein:
Het buitenterrein is verhard middels klinkerverharding en biedt aan de voorkant parkeergelegenheid over de gehele breedte van het pand, afmetingen ca. 25 x 7m. De gehele achterkant en de zijkanten zijn omheind met hekwerk. De zijkanten van het pand zijn afsluitbaar d.m.v. een stalen hek, afmetingen linkerzijkant ca. 1 x 52 m, rechterzijkant ca. 6 x 54 m.

Voorzieningen/ Bouwkundige aspecten:
Algemeen:
– Bouwjaar ca. 1989;
– Betonvloer;
– Staalconstructie;
– Krachtstroom, 3 x 80A;
– Dubbele beglazing;
– Brandblussers.
Bedrijfsruimte:
– Vloer voorzien van tegels;
– 4 elekrische overheaddeuren waarvan 3 aan de zijkant van het pand;
– De diverse ruimtes zijn gescheiden dmv gipswanden;
– 2 koelcellen, cat. 3, bwj 2012, binnenmaten lxbxh: 20,47 x 4,46 x 2,66m en 9,65 x 4,26 x 2,66m;
– Nokhoogte ca. 4m;
– Lichtstraten;
– Gasheater;
– Tl-verlichting;
– 3 ruimtes kunnen onderling worden afgesloten d.m.v. 2 elektrische rolluiken.
Kantoorruimte:
– Vloer voorzien van tapijt;
– Deels systeemplafond met inbouwarmaturen, deels balkenplafond;
– Cv-verwarming d.m.v. radiatoren;
– Inbraakalarm.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Westerschouwen
Sectie : C
Nummer : 2005
Grootte : 1.940 m2

Vraagprijs:
De vraagprijs bedraagt € 429.000,– kosten koper.

Fiscaal:
Er is geen sprake van omzetbelasting. De koopsom zal worden belast met 8% overdrachtsbelasting.

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Bankgarantie / waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Bestemming:
De objecten vallen onder het bestemmingsplan ‘Burgh-Haamstede’ welke is vastgesteld op 28-04-2016 door de gemeente Schouwen-Duiveland en heeft de bestemming: ‘ Bedrijventerrein’.
De voor Bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– bedrijven;
In dit geval is ter plaatse de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’: uitsluitend bedrijven en bedrijfsactiviteiten voor zover deze voorkomen tot en met categorie 3.2 zijn toegestaan.

Bodemgegevens:
Volgens een uitdraai van het Nazca-i zijn er geen bodembedreigende activiteiten aangetroffen bij de locatie. Bij de gemeente Schouwen-Duiveland en het gemeente archief is niets bekend over bodemverontreiniging of uitgevoerde onderzoeken op dit perceel.

Asbest:
In 2020 heeft in opdracht van de eigenaar een asbestinventarisatie plaatsgevonden. De uit deze inspectie voortgekomen asbesthoudende materialen zijn deels gesaneerd.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon