Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

De Roterij 11b

Burgh-haamstede
Icon
Icon
kamers
€ 249.900,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever deze nette bedrijfsunit op bedrijventerrein De Roterij in Burgh-Haamstede te koop aanbieden.

Het betreft een moderne bedrijfsunit bestaande uit ca. 105 m2 BVO op de begane grond en een entresolvloer van ca. 68 m2 BVO. De hoogte van de unit betreft 7 m. De unit is verder voorzien van een elektrische overheaddeur (3,62 breed en 6,11 hoog), separate loopdeur, houten trap, kantine/kantoor met keukenblok en toilet.

Momenteel is het pand in gebruik bij een dakdekkersbedrijf en komt vanwege een bedrijfsverhuizing te koop. Oplevering/eigendomsoverdracht van het pand is in nader overleg. Het bedrijfspand is gelegen op het bedrijventerrein ‘De Roterij’ in Burgh-Haamstede. Op het bedrijventerrein zijn veelal lokale ondernemers gevestigd met uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. Het thans geldende bestemmingsplan biedt veel mogelijkheden. Conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 toegestaan.

In het kort:
– De Roterij 11b, 4328 BB te Burgh-Haamstede
– Vraagprijs € 249.900,- k.k.
– Oppervlaktes ca. 105 m2 BVO begane grond & ca. 68 m2 m2 BVO op de 1e verdieping
– Bouwjaar 2011
– Bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding bedrijven t/m categorie 3.2
– Kosten VVE: € 17,- per maand

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen. Voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor. Per mail bedrijfsmakelaars@sinke.nl en via telefoon 0118-620062.

Koopsom:
€ 249.900,- k.k.
De kosten die gemoeid gaan met de verwerving van het pand zijn voor rekening van de koper. Hieronder vallen onder andere de overdrachtsbelasting, notariskosten en evt. hypotheekkosten.

Locatie:
Het bedrijventerrein “de Roterij” vervult een regionale functie op Schouwen-Duiveland en heeft mede daardoor een breed vestigingsprofiel. Met een oppervlakte van ca. 7,6 ha groot is het bedrijventerrein ruim van opzet en wordt het door middel van een brede groenstrook gescheiden van de woonbebouwing. In 1990 heeft er voor het laatst een uitbreiding plaats gevonden. In de directe omgeving van het object is een diversiteit aan industrie, ambacht, bouw-/installatiebedrijven en handelsbedrijven gevestigd. Op het bedrijventerrein zijn onder andere gevestigd: BHVK Leisure, Vitro Plus, Vroegop Chaletbouw, Auto Flikweert, etc. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen de N57 is dé centrale verkeersader door Zeeland. Hierdoor is ook rijksweg A-58 (Breda) en rijksweg A-4 (Antwerpen) eenvoudig te bereiken. De steden Antwerpen, Breda en Rotterdam liggen allen binnen handbereik.

Afmetingen:
Begane grond : ca. 105 m2 BVO
Entresolvloer : ca. 68 m2 BVO
Hoogte : 7 m

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Westerschouwen
Sectie : C
Nummer : 2948
Grootte : 138 m2

Alsmede het één/tweeëntwintigste onverdeeld aandeel in een mandelig perceel grond bestemd tot uitweg, kadastraal bekend als Westerschouwen, sectie C, nummer 2975.

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Burgh-Haamstede’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 28-06-2016 en heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 3.2.’
De voor Bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven tot en met cat. 3.2.
Zelfstandige kantoren, zelfstandige horecabedrijven, woningen en opslag/ verkoop van motorbrandstoffen zijn op deze locatie niet toegestaan.

Parkeren:
Er kan geparkeerd worden aan de voorzijde van het object (eigen grond).

Voorzieningen:
– Elektrische overheaddeur 3,62 m breed en 6,11 hoogte
– Warm water middels elektrische boiler 10l
– Pantry met onder andere koelkast en spoelbak
– TL-verlichting
– Dakbedekking PVC (van 2011 met garantie van 15 jaar)
– Begane grond betonvloer en verdieping houten vloer
– Houten trap
– Buitenverlichting
– Brandblusvoorzieningen
– Toilet

VVE:
“Vereniging vanEigenaren van bedrijfsunits “De Burght” te Burgh-Haamstede”, welke ten doel heeft het onderhoud van het mandelig bezit van de eigenaren van de bedrijfsunits. In de VvE worden gezamenlijk de volgende zaken geregeld:

– Opstalverzekering;
– Onderhoud terrein;
– Controle brandblusser(s);
– Onderhoud overheaddeuren;
– Reserve voor dakbedekking

De maandelijkse bijdrage bedraagt momenteel € 17,- per maand.

Bodeminformatie:
Er zijn geen nadere bijzonderheden bekend ten aanzien van de bodem. Bodeminformatie van Nazca is opgenomen in de dataroom.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Koopovereenkomst:
De koop en verkoop van het onderhavige object geschiedt op basis van het principe “as is, where is”, in verband waarmee de huidige fiscale, bouwkundige, juridische, huurrechtelijke, publiekrechtelijke, milieukundige, technische en feitelijke toestand van het object in alle opzichten door Koper wordt aanvaard, evenals alle zichtbare en onzichtbare gebreken, en wordt vastgelegd in een koopovereenkomst overeenkomstig het NVM model.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Zekerheidsstelling:
Ter garantie dient een waarborgsom ter hoogte van 10% van de koopsom gestort te worden op de rekening van de notaris of afgegeven te worden als bankgarantie, uiterlijk 14 dagen na volledige ondertekening van de koopovereenkomst.

Goedkeuring eigenaren:
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 249.900,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon