Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Columbusweg 4

Goes
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars heeft het genoegen namens de eigenaar dit turn-key bedrijfspand te huur aan te bieden.
Het betreft een modern en veelzijdig pand met een praktische indeling, bestaande uit een showroom, kantoor en bedrijfsruimte/magazijn. Met een totale oppervlakte van 800 m² VVO maakt dit pand deel uit van het bedrijvenverzamelcomplex ‘De Colonie’, een architectonisch ontwerp dat zich kenmerkt door een indrukwekkende glaspui over de gehele breedte.

Op dit moment is het pand in gebruik door een koffieleverancier. Vanwege de brede bestemmingsmogelijkheden en de flexibele indeling biedt het pand uitstekende mogelijkheden voor alternatief gebruik. Wij, samen met de meedenkende eigenaar, staan klaar om met u in overleg te treden en deze locatie om te vormen tot uw nieuwe bedrijfshuisvesting. Het gebouw, dat in 2018 is gebouwd, straalt moderniteit en eigentijdsheid uit, met een prachtige glazen gevel, een indrukwekkende vide bij binnenkomst en hoogwaardige installaties die zorgen voor een optimaal werkklimaat.

Gelegen op een uitstekende zichtlocatie en goed bereikbaar via alle belangrijke uitvalswegen. Vanwege de centrale ligging in Goes is het voor veel bedrijven aantrekkelijk om zich hier te vestigen. Het bedrijventerrein De Poel biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven, waaronder zakelijke dienstverlening, transport en distributie, groothandel, showroomactiviteiten en kleinschalige (hoogwaardige) industrie. In de directe omgeving bevinden zich verschillende bedrijven, waaronder grote organisaties zoals Roompot en Bax-shop, evenals een diversiteit aan mkb-bedrijven, variërend van dienstverlenende bedrijven tot bedrijven in de maakindustrie.

IN HET KORT:
– Columbusweg 4, 4a en 4b, 4462 HB te Goes
– Huurprijs € 6.950,- per maand excl. BTW
– Oppervlakte totaal 800 m² VVO (deelverhuur bespreekbaar)
– 10 parkeerplaatsen
– Bouwjaar 2018
– Turn-key opleveringsniveau
– Bestemming t/m categorie 3.2
– Beschikbaarheid per 1 januari 2025

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, email bedrijfsmakelaars@sinke.nl of telefoon 0118-620062.

LOCATIE:
Goes, een stad met meer dan 200 monumenten en moderne stedelijke voorzieningen, biedt een unieke combinatie van historisch erfgoed en hedendaagse levensstijl. Omringd door uitgestrekte plattelandsschoonheid en waterwegen, is het geen wonder dat bijna 30.000 inwoners deze stad als een geliefde woonplaats beschouwen. Bovendien profiteren zij van de gunstige ligging nabij de A58, waardoor ze moeiteloos verbinding kunnen maken met belangrijke snelwegen richting Rotterdam, Breda, Antwerpen en natuurlijk de kust.
Goes heeft een centrale positie op Zuid-Beveland, waardoor alle wegen naar deze stad leiden. Het is historisch gezien altijd al het economische knooppunt van Zeeland geweest, met een gevarieerde en stabiele economie. De lokale gemeente erkent het belang van bedrijvigheid en biedt ondernemers zo veel mogelijk ondersteuning. Hierdoor ontstaat er een bijzonder gunstig vestigingsklimaat met hoogwaardige faciliteiten.
Sinds 2017 is bedrijventerrein De Poel nog aantrekkelijker geworden als vestigingslocatie dankzij een nieuwe aansluiting op de A58. De ligging aan deze belangrijke snelweg biedt uitstekende verbindingen naar de Randstad, West-Brabant, Antwerpen en het achterland van Zeeland. Het bedrijventerrein zelf is gemakkelijk toegankelijk via ruime ontsluitingswegen voor bezoekers en leveranciers, en er zijn aparte fietspaden voor woon-werkverkeer.
Met haar strategische ligging, bloeiende economie en hoogwaardige infrastructuur biedt Goes een ideale omgeving voor wonen, werken en ondernemen. Of het nu gaat om de aantrekkingskracht van de stad, de uitstekende bereikbaarheid via snelwegen of de moderne faciliteiten op bedrijventerrein De Poel, deze locatie vormt een solide basis voor succesvolle bedrijvigheid.

HUURPRIJS:
€ 6.950,- per maand excl. BTW.

BESTEMMINGSPLAN:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Poel’ en conform dit vigerende bestemmingsplan is de bestemming ‘Bedrijventerrein’ functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 3.2’. Deze gronden zijn bestemd voor:
– bedrijfsmatige activiteiten voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2, 3.1 en 3.2 van de bij dit bestemmingsplan behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten;
– detailhandel en kantoren als ondergeschikte nevenactiviteit bij de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten;
– detailhandelbedrijven die gericht zijn op de verkoop van auto’s, motorrijwielen, boten, caravans;
– webshops.
Specifieke gebruiksregels
Tot een gebruik, strijdig met deze bestemming wordt in ieder geval gerekend:
– de vestiging van zelfstandige kantoren;
– bij webshops mag maximaal 10% van het totale bedrijfsvloeroppervlak worden ingericht als showroom.
Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

AFMETINGEN:
Columbusweg 4 begane grond : ca. 256 m² VVO
1e verdieping : ca. 124 m² VVO
Columbusweg 4a 2e verdieping : ca. 266 m² VVO
Columbusweg 4b begane grond : ca. 154 m² VVO
Totaal : ca. 800 m² VVO

De oppervlaktes zijn ingemeten conform de NEN2580. U wordt uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het object op juistheid te controleren.

INDELING:
Begane grond : showroom met vide, opslag met overheaddeur, tussenruimte, gescheiden toiletten, pantry, werkplaats en aansluitend.
1e verdieping : kantoor, berging/archief, toiletten, pantry en opslag.
2e verdieping : kantoor met twee glazen spreekkamers, toiletten en pantry.
Terrein : terrein met ca. 10 parkeerplaatsen en laadpaal.

VOORZIENINGEN:
– Stalen draagconstructie;
– Alarminstallatie;
– Dubbele beglazing;
– Hoogte vide showroom ca. 6.5 m;
– Volledig geïsoleerd;
– Aluminium kozijnen;
– Systeemplafonds (ged.);
– Stalentrap met houten treden;
– Vloerbelasting magazijn 1.000 kg/m2
– Brandblussers;
– Diverse, gescheiden toiletgroepen;
– Airco units en cassettes;
– Te openen ramen;
– Mechanische ventilatie (WTW);
– Noodverlichting(aanduiding);
– Vloerverwarming;
– Led verlichting;
– Heater in het magazijn;
– Cv ketels Vaillant 2x;
– Vrije hoogte magazijn 6.5 m en 10 m;
– Overheaddeuren (handbediening) 4 x 4,2 m en 3,8 x 4,5 m (bxh);
– Diverse pantry’s.

PARKEERPLAATSEN:
Het object beschikt over een verhard buitenterrein welke ruimte biedt voor ca. 10 parkeerplaatsen.

ENERGIELABEL:
In aanvraag.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Goes
Sectie : K
Nummer : 530 (gedeeltelijk)

OPLEVERING:
De huurovereenkomst van de huidige huurder loopt t/m 31 december 2024. Ingangsdatum huurovereenkomst derhalve per 1 januari 2025.

KENMERKEN OVEREENKOMST:
INGEVAL U VERDERE INTERESSE HEEFT EN ER UITEINDELIJK EEN OVEREENKOMST TOT STAND KOMT, GELDEN DE VOLGENDE BEPALINGEN:

SERVICEKOSTEN:
De servicekosten bedragen € 190,– per maand. Door of vanwege Verhuurder wordt de levering van de volgende zaken en diensten verzorgd: Onderhoud terrein, buiten glasbewassing en reiniging buitenzijde van het object.

Gas, elektra, water en internet op naam van en voor rekening van huurder.

OMZETBELASTING:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

HUURBETALING:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal of per maand.

HUURTERMIJN:
Minimaal 5 jaar.

HUUROVEREENKOMST:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ en de algemene bepalingen worden opgesteld.

HUURINDEXATIE:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

WAARBORGSOM:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

ALGEMEEN:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verhuurd
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 190 p/mnd

Plattegronden

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon