Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Arnesteinweg 506

Middelburg
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mag Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars een garagebox aan de Arnesteinweg in Middelburg te koop aanbieden.

De garagebox is gelegen op ‘GaragePark Middelburg’. GaragePark heeft 43 garageparken in Nederland.

De garagebox, welke aangeduid is met nummer 6, heeft een oppervlakte van 29 m2 BVO en beschikt over een vrije hoogte van 2,90 meter. Verder is de garagebox voorzien van een geïsoleerde (Hormann)sectionaaldeur, diverse stopcontacten (16 Ampère) en ledverlichting. De stroom wordt opgewerkt middels zonnepanelen. De garagebox is gelegen op een volledig omheind terrein met elektrische beveiliging, twee schuifpoorten, camerabewaking en terreinverlichting. De garagebox is multifunctioneel inzetbaar voor o.a. het stallen van een aanhangwagen, camper, voorraad en/of werkplaats.

In de huidige situatie is de box voor onbepaalde tijd verhuurd aan een ondernemer die de unit gebruikt ten behoeve van opslag. De actuele huurinkomsten bedragen € 4.350,24 per jaar excl. BTW. De huurder heeft de huur recentelijk opgezegd waarnaar de unit per 11-09-2024 vrij van huur en gebruik komt.

GaragePark Middelburg ligt aan de Arnesteinweg op bedrijventerrein Arnestein te Middelburg. Bedrijventerrein Arnestein is het grootste bedrijventerrein van Middelburg en is uitstekend te bereiken vanaf de A58 en N57. Vanaf de N57 bent u binnen ca. 10 minuten in Vlissingen en ca. 20 minuten in Goes.

In het kort:
– Garagebox gelegen aan Arnestein 50-6, 4338 PH te Middelburg
– Grootte: ca. 29 m2 BVO: 9m (lengte) x 3,25m (breedte) x 3,5m (hoogte)
– Vraagprijs: € 44.950,- excl. BTW k.k.
– Bouwjaar 2021
– Bestemming voor bedrijfsmatige activiteiten t/m categorie 4.1
– Toilet en watervoorziening voor algemeen gebruik

Locatie:
Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. Van der Peijl, Raab Karcher, Eastman Chemicals, Lumileds, Zeeland Boten en Profile hebben zich o.a. op dit bedrijventerrein gevestigd. De bereikbaarheid is uitstekend. De autoweg N57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee- Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg en is in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom-Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen-Gent-Sluis. Het NS – station is op 3,1 kilometer afstand gelegen.

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Arnestein’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 22 augustus 2013 en heeft de enkel bestemming ‘Bedrijventerrein’. Deze gronden zijn aangewezen voor bedrijven tot en met categorie 4.1 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’.

Bijzonderheden:
1. De garagebox staat op een perceel waarbij is vastgesteld dat alle gebruikers het recht hebben om over elkaars terrein te komen en te gaan. Het terrein en ook de toegangswegen worden gezamenlijk onderhouden.
2. Middels tussenmeters wordt het individuele stroomgebruik gemeten.
3. Particulier gebruik van deze garagebox is niet toegestaan.
4. ‘GaragePark’ Nederland streeft naar een uniforme uitstraling en heeft het recht om aanduidingen en/of logo’s aan te brengen en te onderhouden aan de gemeenschappelijke gedeelten van het garagepark. De eigenaar mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming bovengenoemde verwijderen.
5. De constructie is brandwerend en heeft een garantietermijn van 10 jaar (vanaf het bouwjaar).
Deze betreffende bepaling en deze akte zijn opgenomen in de dataroom.

Bodeminformatie:
Volgens een uitdraai van het Nazca Solutions, Provincie Zeeland en aangesloten gemeenten zijn er geen bodembedreigende activiteiten aangetroffen bij de locatie.

Kosten VvE:
De maandelijkse bijdrage voor de VvE is vastgesteld op € 66,99 excl. BTW per maand.

Hiervoor worden de navolgende zaken en diensten door de VvE verzorgd:
• Schoonmaakkosten algemene ruimten;
• Onderhoud buitenterrein;
• ADSL-aansluiting (t.b.v. alarm);
• Elektriciteit en water (terrein);
• Deel kosten VvE-beheer;
• Voorschot bijdrage energie;
• Schoonmaak- en onderhoudskosten deur.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Fiscaal:
Het object zowel belast met overdrachtsbelasting (10,4%) alsmede de BTW (21%) over de resterende jaren van de herzieningstermijn.
De BTW kan, mits de unit wordt aangekocht door een zakelijke partij, bij de belastingdienst worden teruggevorderd.

Oplevering:
In overleg.

Bankgarantie / waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Aanvaarding:
In overleg.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van het standaard NVM-model.

Opleveringsniveau:
In afwijking van het standaard NVM-model koopovereenkomst, verkoopt de verkoper op basis van het “as is, where is” principe. Hierbij zijn de garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed meedeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Kadastrale gegevens:
kadastraal bekend: Middelburg
Sectie: M
Nummer: 1232
Appartementsindex: 6

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon