Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Albert Joachimikade 3

Goes
kamers
€ 7.800,- Per jaar
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

In het hart van Goes op een enkele minuten loopafstand van de binnenstad bieden wij u 2 nette kantoorruimtes in het kantoorverzamelgebouw de ‘Strafgevangenis’.

De ruimten maken onderdeel uit van het fraaie rijksmonumentale gebouw genaamd “de Strafgevangenis”. Dit gebouw heeft een rijke historie die teruggaat tot 1870 en thans volledig in gebruik als kantoorverzamelgebouw. In het kantoorverzamelgebouw hebben diverse bedrijven een representatief onderkomen. Per bouwlaag worden de toiletten en pantry’s gedeeld met de andere huurders.

De ruimtes hebben een oppervlakte van 52 en 56 m² BVO en verkeren in keurige staat van onderhoud. De ruimtes zijn in 2023 volledig geschilderd en zijn instap-klaar. De algemene ruimte op de 1e verdieping is voorzien van nieuwe vloerbedekking. De ruimte van 56 m² heeft eveneens een nieuwe laminaatvloer verkregen.

Bij de ruimte van 56 m² behoort ook een parkeerplaats. Deze parkeerplaats is gelegene aan de achterzijde van het pand.

Kantoorruimte 1: ca. 52 m² BVO
Huurprijs: € 650,- vrij van BTW
Servicekosten incl. voorschot GWL: € 195,- vrij van BTW
Parkeerplaats: 0

Kantoorruimte 2: ca. 56 m² BVO
Huurprijs: € 700,- vrij van BTW
Servicekosten incl. voorschot GWL: € 210,- vrij van BTW
Parkeerplaats: 1

In het kort:
– Albert Joachimikade 3a/3f, 4461 BG Goes
– Kantoorruimtes in een kantoorverzamelgebouw
– Oppervlaktes van 52 t/m 56 m² BVO
– Huurprijs vanaf € 650,- per maand vrij van BTW
– Parkeren in de nabije omgeving

Voorzieningen:
– Gezamenlijke imposante entree met postbussen, tochtportaal en trappenhuis
– Gezamenlijke sanitaire voorzieningen, dames / heren toiletgroepen zowel op de
begane grond als op de verdieping
– Verlaagd systeemplafond (hoogte 3 meter) met geïntegreerde verlichtingsarmaturen
– Eigen toiletgroep met pantry per verdieping
– Verwarming middels radiatoren

Parkeren:
Betaald parkeren in de directe omgeving.

Servicekosten omvatten de navolgende diensten:
– Onderhoud centraleverwarmingsinstallatie;
– Brandblusapparatuur
– Voorschot nutsvoorziening (gas, water, licht)
– Onderhoud schoorsteen en ventilatiekanalen
– Gemeenschappelijke verlichting
– Glasverzekering
– Onderhoud brandblusapparatuur
– Glasbewassing
– Schoonmaak algemene ruimtes (2x per week)

Verrekening zal geschieden op basis van jaarlijkse nacalculatie. De verhuurder behoudt zicht het recht voor de leveringen en diensten zowel in aard als omvang uit te breiden, te verminderen of te beëindigen.

Locatie
Goes combineert als stad ruim 200 monumenten met moderne stedelijke voorzieningen. Buiten de stad wacht het weidse platteland en natuurlijk het open water. Dit alles maakt Goes tot een geliefde woonplaats voor haar bijna 30.000 inwoners. Met een directe ligging aan de A58 hebben zij ook een uitstekende verbinding met snelwegen richting Rotterdam Breda, Antwerpen of natuurlijk het strand.

Haar centrale ligging maakt dat alle wegen op Zuid-Beveland naar Goes leiden. Goes is dan ook van oudsher hét economische knooppunt van Zeeland met een gevarieerde en stabiele economie. De gemeente onderkent het belang van de bedrijvigheid en ondersteunt ondernemers waar mogelijk. Dit resulteert in een bijzonder aangenaam vestigingsklimaat en veel kwalitatief hoogwaardige voorzieningen.

De Albert Joachimikade ligt op een top locatie, op loopafstand van het centrum van Goes. De bereikbaarheid naar de Albert Joachimikade is uitstekend te noemen. Er zijn diverse bus verbindingen welke u kunt nemen naar of vanuit het centrum. Ook is het treinstation eenvoudig te bereiken met zowel de fiets, de auto of te voet.

Historie ‘Strafgevangenis’:
Het ontwerp voor het in 1865 gebouwde rijksmonument komt van de hand van Allard Pierson. Deze architect leefde van 1801 tot 1870 en was gespecialiseerd in de bouw van gevangenissen. Hij bedacht onder meer het concept van een gevangenis met individuele cellen. Tot die tijd was het gebruikelijk om meerdere gevangenen samen in een cel te plaatsen. Van 1857 tot 1870 was hij rijksbouwmeester en bewaakte hij de architectonische kwaliteit van rijksgebouwen in het land. Het monument aan de Albert Joachimikade verloor in 1925 haar functie als huis van bewaring, omdat het hiervoor veel te groot was.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ onherroepelijke vastgesteld op 28 juli 2022 en heeft de bestemming ‘Gemengd’. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor: dienstverlening, kantoren en maatschappelijke activiteiten.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Oplevering:
In huidige staat

Huurtermijn:
In overleg

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW.

Omzetbelasting:
Geen omzetbelasting.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 7.800,- Per jaar
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 195 p/mnd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles