Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Wilco Wisse mede-eigenaar Makelaarskantoor Zwaan

Icon
8 maart 2022
Icon
Geschreven door: Koos Schreuder

Vanaf 1 januari jl. is Wilco Wisse mede-eigenaar van Makelaarskantoor Zwaan. 

Dit nieuws willen wij graag met jullie delen. 

Afgelopen jaren was Wilco al verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van het kantoor. Maar met deze stap zet hij de stap naar het ondernemerschap. ‘Na een aantal jaren van van samenwerking is het voor allebei de partijen een mooie stap dat Wilco zich als mede-eigenaar kan richten op de verdere groei en ontwikkeling van Makelaarskantoor Zwaan.’ Uiteraard samen met het team bestaande uit Remco Oreel, Thérèse Wisse en Annelisa Midavaine. Met elkaar gaan zij, met veel enthousiasme, verder op de ingeslagen weg om Walcheren steeds meer oranje te kleuren.

Koos Schreuder blijft naast Wilco mede-eigenaar van Makelaarskantoor Zwaan. Hij wenst Wilco veel succes met deze mooie stap en samen proosten wij op een mooie toekomst van Makelaarskantoor Zwaan!

 

 

Over Makelaarskantoor ZWAAN

Wij zijn Makelaarskantoor Zwaan. Een bekende speler op de Walcherse woningmarkt. Al heel wat jaren zijn wij actief op de dorpen, aan de kust en in de steden van het Zeeuwse eiland Walcheren.

Onze dienstverlening bestaat uit de verkoop van (recreatie)woningen, aankoopbegeleiding en taxaties. Door de jaren heen hebben wij een goede en stabiele positie in weten te nemen, in zowel de permanente als de recreatieve woningmarkt.

Naar Makelaarskantoor Zwaan