Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Tweede filiaal Bio Drôme in Vlissingen

Icon
5 augustus 2022
Icon
Geschreven door: Rick Hengst

Pasgeleden opende in de Spuistraat in Vlissingen een tweede filiaal van natuurvoedingswinkel Bio Drôme. De winkel gaat ongetwijfeld een gezonde toekomst tegemoet, in Goes is immers al bewezen dat het concept werkt.

 

Je kunt je haast niet voorstellen dat de nu 2 x 400 m2 grote winkel ooit vanaf een postzegeltje van 18 m2 gerund werd. “Gerard en Joke Pieksma begonnen in 1980 in zo’n klein winkeltje in Goes. In de jaren daarna zijn ze twee keer naar een groter pand verhuisd”, vertelt de huidige eigenaar Damario. In 1997 liep hij stage bij de Gerard en Joke voor zijn opleiding MBO Handel. “Het beviel zo goed dat ik na mijn stage bij hen in dienst ging. Vijf jaar later kreeg ik plots de vraag of ik de zaak misschien wilde overnemen. Ik was pas 22 jaar oud, maar zag het direct zitten, wat een avontuur!”

Bierkade

Het liep vervolgens zo goed dat Damario al snel weer aan een grotere locatie toe was. “Die vond ik in 2007 aan de Bierkade. Maar na alle succesvolle jaren kwam er uiteindelijk een kentering. Supermarkten gingen ook natuurvoeding verkopen en aan de Bierkade bleek ik toch niet zo goed bereikbaar.”

 

Sprong in het diepe

Damario besloot in 2015 de sprong in het diepe te wagen en verhuisde, deels ondersteund door crowdfunding, naar juist een veel grotere winkel, dit keer aan de Oostwal in Goes. “Er volgde direct een topjaar. Nieuwe klanten, betere zicht- en bereikbaarheid, alles klopt hier.”

 

Tweede filiaal

Dankzij dit succes ontstond er een sluimerende wens voor een tweede filiaal. In juni 2022 werd die droom een feit. “Jaren geleden begon ik al te zoeken. Ik vond vooral de locatie heel belangrijk. Op een gegeven moment kreeg ik Spuistraat 38 in Vlissingen in het vizier. Deze stond via Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars te huur. Ik ken deze makelaar goed, want in Goes zijn het mijn buren.”

 

Lang traject

Toch was de deal nog niet zomaar gesloten. “Ik heb flink onderhandeld. Er is een lange tijd overheen gegaan, wel een jaar denk ik. Rick Hengst van Sinke Komejan heeft dat traject heel correct en netjes begeleid. Ik had echt het gevoel dat hij het voor beide partijen goed wilde doen. Uiteindelijk zijn we ook tot een overeenkomst gekomen waar iedereen tevreden mee is.”

Toekomstplannen

De ontwikkelingen in het pand op nummer 20 zijn nog in volle gang. Zo is er een aparte ruimte waar kinderfeestjes worden gehouden. “Werkzaamheden worden gescheiden en dat maakt het voor de cliënten overzichtelijk en rustig. We hebben plannen om achterin een lunchroom te maken en de bedoeling is om het dit jaar nog te openen. We kijken ernaar uit om hier de komende tijd bezoekers te ontvangen en nog meer cliënten een plek op de dagbesteding te bieden.”

 

Over Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars.

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars is gespecialiseerd in het taxeren en bemiddelen van commercieel vastgoed.

Kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn NRVT Kamer BV (groot zakelijk), VastgoedCert, TMI, TEGoVA, NVM Business en RICS gecertificeerd. Kortom, alle professie is in huis conform nationale en internationale standaarden binnen de vastgoedsector.

Wilt u meer informatie omtrent onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

 

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62