Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Stagiaire Sophie vertelt

Icon
9 oktober 2023
Icon
Geschreven door: Rick Hengst
Een dag vol afwisseling op de gezellige afdeling van Sinke Komejan Business

Van administratieve werkzaamheden op kantoor naar afspraken door heel Zeeland. Dat is wat mij aantrok toen ik voor het eerst op stagegesprek kwam bij Sinke Komejan.

Het begon allemaal op mijn studie Vastgoedkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Met het aanbreken van mijn derde studiejaar, begon ik mijn zoektocht naar een stageplaats. Dankzij verschillende aanbevelingen van mensen in mijn netwerk kwam ik terecht bij Sinke Komejan en uiteindelijk bij de afdeling Bedrijfsmakelaars.

Vanaf het moment dat ik begon met mijn studie Vastgoedkunde wist ik dat ik graag stage wilde lopen bij een makelaarskantoor. Toen Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars op mijn pad kwam, heb ik geen moment getwijfeld om contact op te nemen. En met succes, ik werd uitgenodigd voor een gesprek.

Mijn ervaring als stagiar bij Sinke Komejan

Nu, een aantal weken later, is mijn stage begonnen en heb ik kennis gemaakt met het gezellige team van Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars. Binnen deze stage kreeg ik direct veel uitdaging en vrijheid om zelfstandig te kunnen leren.

Omdat mijn studie weinig inhoudelijk ingaat op het makelaars/taxateurs vak heb ik nog weinig kennis over de taken die hier worden uitgevoerd. Gelukkig staat iedereen van het team voor mij klaar om al mijn vragen te beantwoorden en mij met alles te helpen.

De open bedrijfscultuur binnen Sinke Komejan vind ik fijn, mijn mening en ideeën worden gewaardeerd en ik krijg alle ruimte om mezelf te zijn en om me zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Tijdens de stage kijk ik mee en voer ik de taken uit die overeenkomen met de taken van de makelaars, taxateurs en de binnendienst medewerkers. Dit omvat het maken van prijsadviezen, huurovereenkomsten, het meelopen bij bezichtigingen en nog veel meer. Mijn eerste weken zijn voorbij gevlogen en hoe ze binnen Sinke Komejan streven naar een excellente dienstverlening en altijd klaar staan voor klanten heeft mij positief verrast.

Ik kijk uit naar alles wat ik nog ga leren en de uitdagingen die nog gaan komen.