Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

‘Natuurlijk ga ik dingen missen: mijn familie en vrienden vooral, maar ook de rust van deze omgeving’ 

Icon
18 maart 2020

Hij verhuist voor de liefde uit Zeeland en verlaat daarom zijn woonplaats Vlissingen. Siep Busink blijft er nuchter onder: “Ik vertrek naar de randstad, maar het is maar een uurtje rijden en dan sta ik weer bij de zee.” Siep verkocht zijn appartement aan de Schaepmanstraat, waar hij vier jaar met plezier heeft gewoond.

“Het is een heerlijk appartement in een fijne buurt (Paauwenburg). Je woont er lekker rustig, er is veel groen en er zijn voorzieningen om de hoek. En natuurlijk is de zee niet ver weg.” Toen Siep er kwam wonen, hoefde hij niet veel aan de woning te doen. Een paar relatief kleine aanpassingen volstonden. “Het was al onderhanden genomen door de vorige eigenaar. Ik vind vooral de diepe woonkamer fijn, en ook de twee balkons zijn prettig. Het is er niet gehorig en het appartement is licht. De flat is in de jaren ’60 gebouwd en is goed onderhouden. We hebben een actieve Vereniging van Eigenaren.”

Omdat Siep gaat samenwonen met zijn vriendin in de regio rond Delft en daar ook een baan gevonden heeft, was het logisch om het appartement in de verkoop te zetten. “Natuurlijk ga ik dingen missen: mijn familie en vrienden vooral, maar ook de rust van deze omgeving.” De keuze voor Sinke Komejan is begrijpelijk: “Ik ken Casper van de voetbal, dus de verkoop liet ik via Sinke Komejan lopen. Dat ging soepel, in een paar weken was het huis verkocht. Daar hoef je in deze tijd niet bang voor te zijn.” Of de koper nog ergens op moet letten? “Volgens mij niet. ’s Zomers geeft de grote boom schaduw op het balkon. En je kunt de balkondeuren tegen elkaar openzetten, al wil er dan nog wel eens eentje dichtklappen natuurlijk.”