Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Klantverhaal Sinke Komejan – ModuResources

Icon
25 februari 2022
Icon
Geschreven door: Rick Hengst

ModuResources zit sinds 13 januari in een nieuw pand aan de Poelendaelesingel 12 in Middelburg. Martin Struik is Regional Director Europe & Africa bij het bedrijf. Hij vertelt over het bedrijf en waarom er besloten is om te verhuizen naar een nieuw kantoorpand.

 

Opgedeeld in vier divisies

ModuResources is een groep van bedrijven, tegenwoordig actief als de ‘MR-Group’. Wereldwijd vallen verschillende bedrijven onder deze verzamelnaam. In Nederland gaat het om WellSpec en het trainingscentrum Well Academy in Apeldoorn. Volgens Martin is de MR Group op te delen in een aantal divisies. “Allereerst heb je Inspecties. Dan gaat het specifiek over de inspecties van boorinstallaties wereldwijd. Zowel offshore als op land, waarbij ModuResources inspecteert of mankracht levert. Als tweede heb je WellSpec: engineers van complexe putten (olie, gas, geothermie, zoutwinning etc.). WellSpec is een engineering en adviesbureau met ruime expertise in deze industrie. De derde divisie is de Academy. Daar geven we trainingen en cursussen op allerlei vlakken, maar voornamelijk well control. Dat gaat over hoe olie-en gasbedrijven de putten veilig en verantwoord kunnen houden en over de operaties en equipment die hierbij komt kijken. Daar hebben wij ook een simulator voor staan in ons centrum in Apeldoorn. Bij de laatste divisie draait het om Remote Monitoring. Dat valt onder Deepwater Subsea, een bedrijf in Houston, USA wat oplossingen bied aan olie/gas bedrijven om complexe (diepwater/offshore) putten te monitoren op eventuele gebreken die de veiligheid zouden kunnen beinvloeden.

Martin Struik: “Het nieuwe kantoor voelt als een woonkamer waar je met zijn allen in werkt”

Instapmoment bij ModuResources

In Middelburg zit vooral die eerste divisie. Martin en zijn team zijn voornamelijk gericht op de inspecties van boorinstallaties. Hij is al een tijdje betrokken bij het bedrijf. “Hiervoor had je ModuSpec uit Serooskerke. Dat is toentertijd overgenomen door een multinational, Lloyd’s Register. Uiteindelijk is dat in 2016 uit elkaar gespat. De Nederlandse kantoren werden toen gesloten. Het was ook een periode waarin het tegenzat in de olie-en gasindustrie. De oud-eigenaren van het toenmalige ModuSpec zijn in 2016 opnieuw begonnen in Azië. Twee jaar later kwam de vraag aan mijn adres om de regio Europa/Afrika op te zetten. Ik had een historie bij ModuSpec en had in tussentijd ervaring opgedaan in de olie-en gasindustrie en inspectie-business, met meerdere multinationals. Het was voor mij een logische stap om terug te gaan naar Zeeland om samen de schouders eronder te zetten en de business te ‘activeren’. Ook persoonlijke omstandigheden speelden een rol. We hadden een kleine op komst, dan is het ook fijn als je een kantoor in de buurt hebt.”

 

Verhuizing naar Poelendaelesingel

Martin is dus al wat jaren bezig om de onderneming in Zeeland te versterken. Mede daarom is ook gekozen voor een nieuw kantoorpand aan de Poelendaelesingel. “Ons vorige pand bleek ongeschikt. Wanneer de zon zich liet zien, ontstond er een onwerkbare situatie vanwege de temperatuur. Er was namelijk een glazen pui aan de voorkant van het gebouw. We zijn op pad gegaan om te kijken naar een alternatieve locatie voor ons kantoor in Middelburg of omstreken. Uiteindelijk zijn we bij dit practige, sfeervolle pand terechtgekomen, als verzamelpand met andere kantoren. We zitten er nu

sinds 13 januari en het is volledig ingericht. We hadden voorheen meer hokjes, maar het is nu veel meer een warmer geheel. Het is een soort woonkamer waar je met zijn allen in werkt.”

 

Over Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars.

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars is gespecialiseerd in het taxeren en bemiddelen van commercieel vastgoed.

Kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn NRVT Kamer BV (groot zakelijk), VastgoedCert, TMI, TEGoVA, NVM Business en RICS gecertificeerd. Kortom, alle professie is in huis conform nationale en internationale standaarden binnen de vastgoedsector.

Wilt u meer informatie omtrent onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62