Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Klantverhaal Sinke Komejan – Frank Zweedijk OCM

Icon
2 februari 2022
Icon
Geschreven door: Rick Hengst

“Osteopathie draait om mensen, niet om aandoeningen”

Frank Zweedijk is ruim vijfentwintig jaar actief als osteopaat. Samen met een team van drie andere osteopaten en een voedingsdeskundige heeft hij Osteopatisch Centrum Middelburg opgezet. Zij zijn onlangs begonnen met een nieuwe praktijk aan de Poelendaelesingel.

In 1994 startte hij zijn carrière als osteopaat in Middelburg-Zuid. “Later ben ik naar Prooijenspark verhuisd en daar heb ik wonen en werken gecombineerd. Op een gegeven moment beviel dat niet meer zo en zijn we begonnen in een ruimte waar meerdere osteopaten tegelijk werkten. Ik was eigenaar van het bedrijf en de andere collega’s werkten voor mij, dat was onze zakelijke constructie. Zo is het ook gegaan aan de Langeviele. Daar zaten we in een mooi monumentaal pand. Mijn werknemers zijn later compagnons geworden en gezamenlijk hebben we gekeken naar een nieuw onderkomen. We hadden daarbij een aantal eisen. De gehele ruimte moest wat groter worden, de praktijk moest gelijkvloers zijn en we wilden een parkeerterrein voor de deur. Uiteindelijk zijn we hier uitgekomen en al vrij snel kwam daar een mooie indeling uit. Het nieuwe pand brengt veel voordelen met zich mee en het is voor ons ook een frisse start waarin we wat unieks willen brengen.”

 

Huiselijkheid

Nadat de indeling van de nieuwe ruimte op papier stond, werd er door Frank en zijn collega’s nagedacht over de sfeer. “We wilden vooral huiselijkheid en natuur uitstralen. Vooral wegblijven van dat hele klinische en koude, dat wilden we absoluut niet. Het moet een warme, veilige en vriendelijke omgeving zijn waarbij we met de wetten van de natuur willen werken. Daar staat osteopathie ook voor.”

 

OCM Lifestyle

Frank en zijn collega’s hebben ook een nieuwe tak binnen het bedrijf opgericht: OCM Lifestyle. “Daarbij willen we mensen begeleiden in het maken van de juiste keuzes op het vlak van voeding, slaap, bewegen en stressbeheersing. We hopen dit jaar serieuze stappen te maken binnen de leeftijdsbegeleiding. Wij willen professionals op verschillende terreinen in onze groepsruimte aan het werk zien waarbij we kleine groepjes mensen helpen om bijvoorbeeld te leren mediteren of kracht te trainen op een veilige manier. Het is een methode om de patiënt zo zelfredzaam mogelijk te maken.”

 

Opleidingsinstituut

Frank vindt het ook belangrijk om informatie te delen over het maken van gezonde keuzes. “We hebben een opleidingsinstituut opgezet die osteopaten scholing biedt over goede voeding en daarbij onderbouwen we waarom dat zo is. Dat gebeurt niet vanuit deze organisatie, maar dat is meer een initiatief van een aantal professionals. We hebben daar ook diverse sprekers voor geregeld en zo zijn we veel leuke dingen tegelijkertijd aan het doen die te maken hebben met natuurlijke gezondheidszorg.”

 

Boodschap uitdragen

Naast OCM Lifestyle gaat ook de reguliere vorm van osteopathie gewoon door in de nieuwe praktijk. “We blijven onze boodschap als osteopaat uitdragen. Als je letterlijk niet goed in je vel zit, kan dat je gezondheid ondermijnen. Het verstoort je immuniteit en maakt je minder gelukkig. Dat proberen we tegen te gaan als osteopaten. We bieden hierbij zaken aan met een wetenschappelijke fundering. Onze diensten moeten ten alle tijden gezondheid stimuleren. Daar staat het OCM immers voor. We lopen al weer enkele decennia rond in dit vak en mede daardoor wordt ons werk en advies over het algemeen serieus genomen.

 

Over Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars.

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars is gespecialiseerd in het taxeren en bemiddelen van commercieel vastgoed.

Kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn NRVT Kamer BV (groot zakelijk), VastgoedCert, TMI, TEGoVA, NVM Business en RICS gecertificeerd. Kortom, alle professie is in huis conform nationale en internationale standaarden binnen de vastgoedsector.

Wilt u meer informatie omtrent onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62