Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Klantverhaal Sinke Komejan – C’est la Vie Campers in Burgh-Haamstede

Icon
16 maart 2022
Icon
Geschreven door: Rick Hengst

“In de oude werkplaats hadden we ruimte voor één camper binnen. Nu kunnen er drie campers tegelijkertijd gebouwd worden”

 

Bert Kouwenberg is sinds 2018 werkzaam als mede-eigenaar bij C’est la Vie Campers. Bij het bedrijf in Burgh-Haamstede worden campers verhuurd en ook op maat gebouwd. Daarnaast is er een servicepunt waarbij bijvoorbeeld een defecte koelkast of lek dakraam aan een camper kan worden hersteld. In het afgelopen jaar besloot C’est la Vie om te verhuizen naar een groter pand aan De Roterij in Burgh-Haamstede waarbij het bedrijf de samenwerking aanging met Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars.

Zelf campers bouwen en verhuren

C’est la Vie ontstond in 2011 door Hans de Been en zijn partner Joke van Roest. “Het bedrijf is begonnen in de achtertuin van Hans. Hij wilde graag een camper huren die hij gezien had, maar die ervaring beviel hem niet zo. “Dat kan ik zelf beter”, dacht hij en daarom bouwde hij zelf een camper. Daarmee is hij samen met Joke op vakantie gegaan. De rest van het jaar stond dat ding natuurlijk stil. Ze kwamen op het idee om hun eigen camper te verhuren en dat liep op een gegeven moment zo lekker dat er nog een camper werd gebouwd om te verhuren.” Ondertussen groeide C’est la Vie flink door. Met een eigen stijl en bouwwijze sprak Hans veel mensen op Schouwen-Duiveland aan.

 

Onderscheidende werkwijze

Het was voor de eigenaren belangrijk om onderscheidend te zijn. Volgens Bert werken de meeste camperbouwerfabrieken juist andersom. “Zij maken iets waarvan ze denken dat het goed is. Wij vragen aan de klant wat ze willen en dat wordt vervolgens gemaakt.” Het heeft geleid tot veel tevreden klanten en een toegenomen vraag.

 

Verhuizing

In 2016 is C’est la Vie verhuisd van Hans’ achtertuin naar een bedrijfsverzamelgebouw aan De Roterij. “Daar hadden we meer ruimte en konden we voorlopig wel vooruit, maar dat bleek toch anders te lopen. De vraag was dusdanig toegenomen dat we met de beschikbare ruimte niet meer aan de wensen van de klant konden voldoen. Toen kwam dit huidige pand op ons pad en hebben we de sprong in het diepe gewaagd.”

 

Meer vraag en grotere ruimte

Afgelopen jaar besloot C’est la Vie wederom te verhuizen naar een nog groter pand aan De Roterij. Volgens Bert was het voldoen aan de vraag van de klant en een efficiëntere werkwijze doorslaggevend. “In de oude werkplaats hadden we ruimte voor één camper binnen. Nu kunnen er drie campers tegelijkertijd gebouwd worden en daarnaast is er plaats voor een vierde camper waar serviceonderhoud aan verricht kan worden.”

Samenwerking met Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars

Bij de verhuizing was sprake van een zogeheten driehoeksverhouding tussen de verkoper van het pand; Mark Lemsom, Sinke Makelaars en C’est la Vie. “De communicatie tussen al deze partijen is open en transparant verlopen. Wanneer wij bijvoorbeeld iets aandroegen werd dat via Lemsom goed door Sinke afgehandeld en dat is vlekkeloos verlopen. Wij zijn daarom erg tevreden met onze nieuwe locatie en de medewerking van Sinke en Lemsom die in goede harmonie is verlopen.”

 

Over Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars.

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars is gespecialiseerd in het taxeren en bemiddelen van commercieel vastgoed.

Kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn NRVT Kamer BV (groot zakelijk), VastgoedCert, TMI, TEGoVA, NVM Business en RICS gecertificeerd. Kortom, alle professie is in huis conform nationale en internationale standaarden binnen de vastgoedsector.

Wilt u meer informatie omtrent onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

 

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62