Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Klantverhaal – Boerderijshop breidt uit naar IJzendijke

Icon
8 september 2022
Icon
Geschreven door: Rick Hengst

Eén pallet met een paar zakken voer erop in een hoekje in de schuur van zijn ouders. Zo begon Tom Willems in 2011 met zijn Boerderijshop. “Best grappig als je er zo op terugkijkt”, bedenkt hij. In het licht van hoe de zaken er nu voorstaan, is het dat zeker.

 

De vaart erin

Tom werkte nog in loondienst en focuste zich de eerste jaren vooral op de realisatie van hun eigen boerderij-woning. “Maar in 2015 ging de vaart erin en meteen behoorlijk stevig. Steeds meer ruimte in onze schuur en op ons erf werd door onze voorraad opgevuld. Tijdens de coronaperiode explodeerde de vraag naar onze spullen. We openden ook een webshop: boerderijshop.be.”

Grotere locatie

Zoals dat gaat met succesvolle bedrijven, groeide ook de Boerderijshop uit zijn jasje. “We hebben op onze boerderij in het Belgische Waterland-Oudeman geen uitbreidingsmogelijkheden, dus gingen we op zoek naar een grotere locatie. In België waren wel bedrijfspanden, maar die stonden op industrieparken en daar horen wij niet thuis.”

Mooi, maar…

Op vijf minuten fietsen van hun boerderij in België, net over de grens in het Zeeuwse IJzendijke, bleek de ideale loods te staan, te koop via Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars. “We maakten een afspraak voor bezichtiging. Het zag er mooi uit, maar er was één uitdaging: er moest een bestemmingsplanwijziging komen. Dat hield ons tegen om door te zetten.”

‘Het voelde ineens zó goed’

Toen een aantal maanden later de loods nog niet verkocht was, begon het toch weer te kriebelen. “We vroegen een tweede bezichtiging aan. Rick Hengst leidde ons rond en gaf ons alle tijd om ook zelf wat rond te kijken. Het voelde ineens allemaal zó goed. We brachten een bod uit met als opschortende voorwaarde de vergunning van de gemeente. Dit heeft uiteindelijk nog heel wat voeten in de aarde gehad, maar het is gelukt!”

Klaar voor de toekomst

Door de extra vestiging in IJzendijke kan de Boerderijshop nu naar hartenlust verder uitgebreid worden. “We willen uiteindelijk ons assortiment uitbreiden tot alles wat je nodig hebt voor fijn buiten wonen en leven”, besluit Tom. Op deze plek kan het.

Over Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars.

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars is gespecialiseerd in het taxeren en bemiddelen van commercieel vastgoed.

Kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn NRVT Kamer BV (groot zakelijk), VastgoedCert, TMI, TEGoVA, NVM Business en RICS gecertificeerd. Kortom, alle professie is in huis conform nationale en internationale standaarden binnen de vastgoedsector.

Wilt u meer informatie omtrent onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

 

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62