Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Ik zei ‘Ik verhuis hierna nog één keer, en dan wil ik vrijstaand gaan wonen’.

Icon
3 maart 2020
Icon
Geschreven door: Anika Bos
Peter en Sandra Reijnhout maakten een grote stap in hun wooncarrière. Ze verruilden hun drive-in woning aan de Bessestraat in Goes voor een vrijstaande villa aan de rand van Wolphaartsdijk. Peter vertelt: “Toen ik het huis in de Bessestraat 33 jaar geleden kocht, zei ik al: “Ik verhuis hierna nog één keer, en dan wil ik vrijstaand gaan wonen. En dat is nu dus gebeurd.” Niet dat ze er met tegenzin woonden. Integendeel.

“We woonden in een leuke buurt. We hebben zo’n beetje iedereen zien gaan en komen daar. Je zit er vlakbij de stad en omdat er een school staat, heb je voldoende parkeergelegenheid.” Het huis in Wolphaartsdijk was zowel Peter als Sandra al jaren geleden opgevallen. “Mijn vrouw heeft dit huis zo’n vijftien jaar geleden al eens bezocht en het huis daarna getekend en als maquette nagebouwd, om hetzelfde model huis in Sri Lanka te laten bouwen. Zelf reed ik er regelmatig langs als ik op weg was naar de jachthaven. Het is een aantrekkelijk huis, het doet een beetje Amerikaans aan. Alles is gelijkvloers en je hebt er natuurlijk de ruimte.”

Niels Wisse van Sinke Komejan verkocht het huis in Wolphaartsdijk. “Die mensen hadden al diverse makelaars gehad en het huis stond al een paar jaar te koop. Niels regelde voor ons een open gesprek met de vorige eigenaar en wij konden het huis kopen. Zijn kennis en kunde en sympathie: daar kan voor ons geen ander aan tippen!
Wij hadden zoveel vertrouwen in hem gekregen dat wij hem gevraagd hebben om het huis aan de Bessestraat te verkopen. En dat was heel snel gebeurd.”

Op de dag van de overdracht van het huis in Wolphaartsdijk, verhuisden Peter en Sandra. “Het is een prachtig huis, maar wel gedateerd. Ik vind het prima om het aan te pakken als je er al zit, want dan krijg je de beste ideeën. We nemen echt alles onderhanden: Van de wc tot de badkamer en van de plafonds tot en met de keuken.
We zijn dus nog wel even bezig.”

Verkocht Bessenstraat 5, Goes

Gekocht Veerweg 40A Wolphaartsdijk