Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Ik kwam op Sinke Komejan via Casper, die ken ik al een paar huizen

Icon
18 maart 2020

“Het is midden in Middelburg, maar omdat mijn appartement aan de achterkant van het gebouw zit, is het superrustig. Ik kijk op een grote binnentuin en op de dakjes van huizen. Toen ik er drie jaar geleden in kwam, heb ik het helemaal laten renoveren. Ik hield er ook mijn praktijk, ik ben psycholoog. Het is letterlijk een warm appartement: de leidingen lopen vlak onder de grond, dus ik heb plaatselijke vloerverwarming. Bij mijn slaapkamer heb ik een inpandig terrasje, een loggia. Dat is heerlijk, ’s zomers kan ik met de slaapkamerdeur open slapen.”

Marije gaat verhuizen vanwege de liefde. “De liefde van mijn leven woont in Noord-Holland, vlakbij Hoorn. Met pijn in mijn hart vertrek ik als Zeeuw uit Zeeland. Eerst wilde ik het niet verkopen, want ik voel me hier zo fijn! Ik ga het missen om zo even de stad in te kunnen lopen. En ik ga Walcheren missen: heerlijk, die natuur en vrijheid. Maar ik ga hier nog vaak terugkomen, vanwege m’n moeder en vrienden. Het is geen vaarwel, het is absoluut een tot ziens.”

“Ik kwam op Sinke Komejan via Casper, die ken ik al ‘een paar huizen’. Ik was op zoek naar hem, en hij werkt nu hier. Hij luistert naar me, en ik heb veel zelf mogen bepalen. Zo wilde ik er per se 1 mei uit, omdat ik dan mijn praktijk stop. Ook wilde ik eerst mijn cliënten inlichten, zodat ze niet opeens mijn huis te koop zien staan. Daar ging hij volledig in mee. Ik ben zeer tevreden over de communicatie van Sinke Komejan. Ze hebben een groepsapp aangemaakt met mij, de verkopende makelaar en het kantoor; als er een nieuwe bezichtiging was, gooiden ze dat op de app. Dat werkt heel snel! Uiteindelijk is de prijs ernstig overboden, dat verzacht een beetje mijn pijn om het los te laten. Ze ontzorgen je, regelen alles en denken mee, ook qua strategie. Ze weten hoe dingen werken en hebben veel ervaring. Ze verdienen een dikke pluim!”

Verkocht Schaepmanstraat 35, Vlissingen