Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

“Ik kan op Sinke Komejan rekenen”

30 januari 2024
Geschreven door: Rick Hengst

In de Spoorstraat in ’s-Gravenpolder, een aantal panden verder dan zijn huidige locatie, hoort hij dat er een grote loods te koop komt te staan. Na het bezichtigen twijfelt Marco of hij een bod moet doen en vraagt Sinke Komejan om advies. “Ik schakelde hen in als aankoopmakelaar en hoorde van hen dat ze al in het pand waren wezen kijken om de verkopende partij te ondersteunen. Het is fijn als er een expert meekijkt die verstand heeft van vastgoed. Bij aangekochte panden in het verleden, heeft Sinke Komejan mij ook prettig geholpen. Voor mij was het logisch om hen te bellen.”

Verbouwen
De Koster Fijntimmerwerk maakt woonwensen werkelijkheid door houten kozijnen, trappen en meubels te realiseren voor bijvoorbeeld een woonkamer, badkamer of slaapkamer. Ook de zakelijke markt is bij hen aan het juiste adres voor houtbewerking op maat en fijnhouthandel. Het team van De Koster Fijntimmerwerk is dagelijks vooral praktisch bezig en maken alle projecten in de werkplaats. “Voordat we verhuizen, moeten we eerst nog flink verbouwen. Wij werken met grote machines die allemaal op een logische plek moeten staan. Daar leent dit pand zich zeker voor. We kijken ernaar uit om hier, hopelijk aan het einde van 2024, aan de slag te gaan.”

Weloverwogen bod
Een verbouwing brengt ook weer kosten met zich mee.  Daarom wilde Marco een weloverwogen bod uitbrengen. “Ik ben blij dat ik daarover met Sinke Komejan rond de tafel kon zitten. Het papierwerk en juridische gedeelte dat bij een aankoop van een bedrijfspand kwam kijken, gaf ik graag uit handen. De details in een koopcontract zijn belangrijk en het is prettig wanneer iemand met je meeleest. Ik weet dat ik op Sinke Komejan kan rekenen en dat geeft een goed gevoel.”