Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Festive Events verhuist.

Icon
1 november 2022

Terwijl de opbouw van het event Slik achter hem in volle gang is, vertelt eventorganisator Reza Geleedst van Festive Events tussen de bedrijven door over zijn nieuwe bedrijfsunit in Business Park Eberhardt Goes.

Eerst even beginnen bij het begin: Reza als piepjonge DJ. “Zo lang ik me kan herinneren, ben ik al met muziek bezig. Op de lagere school met klasseavonden en toen ik naar de middelbare school ging, werd al snel duidelijk dat ik de man van de feestjes was. Op mijn 18e heb ik me meteen als DJ bij de Kamer van Koophandel ingeschreven.”

Van hobby naar business

Wat begon als een hobby, groeide uit tot een professionele business. “Dat ging niet van de ene op de andere dag. Ik was in Zeeland begonnen en uiteindelijk ben ik vijftien jaar geleden in de Randstad fulltime professional geworden.” Negen jaar later wilde Reza’s vriendin graag terug naar Zeeland. “Dat was wel even spannend, maar ik kwam er in Zeeland al heel snel achter dat hier een heel grote markt lag en dat ik mijn expertise uit de Randstad hier echt kon inzetten.”

Explosie

Reza begon met wat kleine evenementjes in Goes. “Ik zie overal een evenementenlocatie in. De meeste mensen zien een grasveld, ik denk ‘hé, hier kunnen we wat’. Al vrij snel kwam ook de Grote Kerk op mijn pad. In die periode kwam ik mijn huidige compagnons Robert en Sofyan tegen. Samen zijn we het avontuur begonnen. Van daaruit is het geëxplodeerd.”

Businessunit met gezelligheid

Een explosie in events betekent ook een groei in gewenste opslagruimte. Vanuit een rommelige huurloods en apart kantoortje gingen ze op zoek naar een eigen bedrijfsunit. “We hielden Funda heel goed in de gaten, maar het was best pittig. Er is veel vraag naar dit soort bedrijfspanden. Uiteindelijk vonden we de bedrijfsunit in het nieuwbouwproject Business Park Eberhardt Goes. Deze unit past perfect bij ons, mede door de synergie met de andere bedrijven, we houden wel van gezelligheid.”

Blij

Makelaar Rick Hengst bemiddelde bij de deal. Reza: “Rick is een heel benaderbare kerel en ik had niet het gevoel dat hij ons iets aan het verkopen was, maar juist dat we met z’n allen aan hetzelfde doel werkten. Hij heeft ons ook gevraagd om bij het slaan van de eerste paal de receptie te organiseren. Dus ja, daar word je gewoon blij van, als het op zo’n manier gaat.”