Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Ervaren makelaars met de juiste service

Icon
13 februari 2024
Icon
Geschreven door: Rick Hengst

Op het moment dat de ondernemer in Bruinisse gaat wonen, is het ook zijn plan om het bedrijf mee te verhuizen. Een mooie pand in het centrum van Bruinisse komt te koop te staan, waar Martijn zijn opslag van wil maken. “Het pand stond te koop via Funda, dus toen ik reageerde kwam ik in contact met Sinke Komejan. Ik had op zakelijk gebied nog niet eerder te maken gehad met deze bedrijfsmakelaars en voor dit pand stonden zij de verkopende partij bij.” 

Ruimte
Het pand is de laatste jaren gebruikt als winkel, kantoor en magazijn. Het gebouw leent zich vanwege de omvang uitstekend voor een transformatie naar wonen of een combinatie van wonen en werken. Martijn zoekt op dat moment een praktisch pand met veel ruimte voor zijn bedrijf. Met de makelaar van Sinke Komejan heeft hij het pand bezichtigd en besloot daarna om een bod uit te brengen. 

Elkaar begrijpen
Martijn heeft zelf enige ervaring met het verkopen en aankopen van een pand, daardoor begrepen hij en de makelaar elkaar goed. “Je kan merken dat het ervaren makelaars zijn. Afspraken nakomen en de juiste service bieden, vind ik belangrijk. Ik heb gedurende het aankoopproces prima contact gehad met Sinke Komejan.”