Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Van Hell Juweliers Apeldoorn

Icon
11 januari 2023

Acht jaar geleden betrok Van Hell Juweliers uit Apeldoorn een nieuw pand op A – locatie in de binnenstad van Apeldoorn. De voormalige Mexx store aan de Hoofdstraat 120b is destijds omgetoverd in een aansprekende en eigentijdse boutique voor het bekende juweliershuis. Destijds heeft Sinke Komejan de aanhuur van het pand begeleid namens Van Hell Juweliers.

Van Hell Juweliers vervult al decennialang een belangrijke rol in de juweliersbranche vanuit de vestigingen te Amersfoort en Apeldoorn.

Inmiddels is gebleken dat Van Hell juweliers een goede koers heeft gevaren met de keuze voor deze locatie. Mede dankzij deze stap is het bedrijf zowel in de locatie Apeldoorn en Amersfoort groeiende en een niet weg te denken juweliershuis met een aantrekkende werking voor de gehele regio. Hoe mooi is het dan om ook namens deze ambitieuze en plezierige opdrachtgevers weer op te mogen treden om het betreffende pand in Apeldoorn aan te kopen. De huidige eigenaar, een particuliere belegger, heeft het pand verkocht aan Van Hell Juweliers.  Het pand bestaat uit de winkelruimte in gebruik zijnde bij Van Hell Juweliers, alsmede een aantal verhuurde appartementen op de bovengelegen verdiepingen.

Daarnaast is er, vanuit strategische en beleggingsoverwegingen, tevens het naastgelegen pand aan de Hoofdstraat 120a te Apeldoorn aangekocht. Dit pand is in haar geheel verhuurd aan schoenen retailer Ecco.

Beide aankoop transacties zijn gedurende het gehele traject begeleid door het team van Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars. Aart en Ab, wij wensen jullie heel veel succes toe, zowel in Amersfoort als in Apeldoorn!