Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Nieuw kantoor voor Klout

Icon
10 januari 2024
Icon
Geschreven door: Rick Hengst

Sinds september vorig jaar is Klout een feit. “Wij zagen dat aan bedrijven vaak een dienst wordt verkocht, waarvan ze niet goed weten of dit wel bij de klant past”, vertelt Andries Joosse, een van de oprichters van Klout. “Vaak zijn IT-bedrijven goed op het technische vlak, maar weten het niet goed over te brengen op de klant. Daar brengen wij verandering in.”

Oplossing
“Bij een gesprek met de klant is het belangrijk om te denken vanuit de wens van de klant, in plaats van de technische details”, gaat Andries verder. “Wij vertalen en brengen verschillende (Microsoft) diensten samen tot één oplossing. Zo bieden we sinds kort een oplossing om WhatsApp-gesprekken naadloos te integreren in Microsoft Teams.” Ook biedt Klout een Moderne Werkplek: “Dit is een werkplekoplossing waar alles samenkomt, denk hierbij aan je werkplek, email, bestanden, communicatie, processen en meer.” Op deze manier creëert Klout voor haar klanten een moderne samenwerking oplossing waarin efficiënt samenwerken centraal staat. Ondanks de risico’s en uitdagingen die het starten van een eigen onderneming met zich meebrengt, zijn ze blij de stap genomen te hebben. “We groeien en ontwikkelen continu als bedrijf en ons klantenbestand reikt steeds verder. We hebben buitenom Zeeland nu ook klanten in de regio Rotterdam en Den Haag.”

Eigen ruimte
Voordat ze een complete kantoorruimte huurden via Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, maakten ze een paar maanden gebruik van een kleinere ruimte die een ander bedrijf onderverhuurde in het pand. Maar al snel werd de ruimte te klein door de snelle groei van Klout en het team. “We vernamen dat de gehele verdieping beschikbaar kwam in het gebouw. We waren direct geïnteresseerd en kwamen toen vrij snel in contact met Rick Hengst van Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars.” Andries kijkt terug op een goede en soepele samenwerking. “Het contact met Rick verliep erg goed. Je sluit natuurlijk een zakelijke overeenkomst, maar Rick zorgde wel voor een persoonlijke touch. Dat beviel erg goed.”

Voordelen
Andries ziet dat het hebben van een eigen verdieping met verschillende kantoorruimtes veel voordelen met zich meebrengt. “De ligging van het pand is een groot pluspunt. Park Veldzigt is gevestigd aan de Schroeweg, de hoofdontsluiting van het centrum van Middelburg, daardoor zijn we erg zichtbaar in de stad. Daarnaast prijkt sinds kort ons logo op het pand en hebben we eigen parkeergelegenheid bij het kantoor, ideaal voor onze klanten en medewerkers.” Klout heeft grote ambities en hoopt nog veel klanten te mogen ontvangen in het pand. “Deze kantoorruimte helpt ons in ieder geval enorm om te groeien als bedrijf.”

https://klout.nl