Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Twee vliegen in één klap

Icon
16 maart 2023

Lennie Jacobse is samen met Chantal de Koning eigenaar van Fysiotherapie Paauwenburg, gevestigd in de Dreesstraat. Wanneer zij en haar collega’s op zoek moeten naar een ander pand, omdat de huur op de huidige locatie opgezegd is door de gemeente Vlissingen, lopen ze per toeval tegen een pand aan in de Glacisstraat. “Het pand stond te huur bij Sinke Komejan en na een aantal appjes en mails, was de deal snel rond.”

Het pand waar jaren geleden de V&D in was gevestigd en wat ook een bank is geweest, wordt nu de nieuwe fysiopraktijk van Lennie en haar collega’s. De verbouwing is op dit moment in volle gang en richting de zomer hopen zij patiënten te ontvangen. “We willen ervoor zorgen dat er een prettige sfeer hangt in onze nieuwe praktijk, waar verschillende disciplines worden uitgevoerd. Mensen met diverse klachten kunnen straks in één praktijk terecht.” Het contact met de bewoners boven het pand is goed volgens Lennie en de oude verhalen zijn interessant om aan te horen. “Dat het vroeger een bank is geweest, kun je zien aan de grote kluisdeur. Het is nostalgisch, dus deze laten we zeker zitten.”

Locatie Paauwenburg
Wanneer er een ander pand in het vizier komt, aan de Alexander Gogelweg, blijkt dit ook te huur te staan bij Sinke Komejan. “Het waren twee vliegen in één klap en daardoor was alles snel geregeld. Wij heten Fysiotherapie Paauwenburg en veel mensen uit de wijk komen naar onze praktijk. Daarom vinden we het belangrijk om ook in onze huidige wijk gevestigd te blijven.”