Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Zomerstraat 8

ELLEWOUTSDIJK
Icon
108 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Oog voor detail? Dan is dit de woning die u zoekt! Aan de Zomerstraat 8 in Ellewoutsdijk staat deze geweldig leuke en sfeervolle geschakelde woning. Het lijkt aan de voorkant klein, maar dat zal je zeker verrassen, de oppervlakte zit namelijk in de diepte. Daarnaast is het van voor tot achter helemaal vernieuwd en met heel veel smaak ingericht.

Het is al te zien aan het strakke zwarte kozijnwerk aan de voorzijde, wat overigens over de hele woning is geplaatst. Binnen is het verder ook geheel aangepakt, met een nieuwe keuken, twee badkamers, een ruime werkkamer en veranda aan de achterkant. En dan is de extra isolatie nog niet eens benoemd.

Dit is allemaal fantastisch afgewerkt, waardoor het zo goed als af is. De houten vloer, originele balkenplafond en het vele andere detailwerk geeft de woning warmte. Daarnaast heeft het met het nieuwe kozijnwerk en de open keuken een heerlijk lichte begane grondvloer. Totaal is het eigenlijk te veel om in deze tekst op te noemen, het beste is om het een keer op locatie te zien!

De entree ligt aan de voorkant en komt uit in de hal, waar ook de trapopgang naar de eerste verdieping ligt. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken. Door het nieuwe kozijnwerk en de open keuken is dit een heerlijk lichte ruimte. In de woonkamer is er ook een airco geplaatst, zodat het een heel jaar heerlijk wonen is. Voorin ligt de zithoek en achterin de eethoek. Vanuit de keuken is met de openslaande deuren de tuin te bereiken.

De keuken is in twee delen gedaan, met het eerste deel in 2018 en het eiland in 2021. Met de aangesloten bar is dit een heerlijke plek om in de ochtend van het ontbijt te genieten of om in de avond je gasten te ontvangen met een glas wijn terwijl het eten op staat.

De keuken bestaat uit een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Voor de keuken is via een prachtige houten deur de trapkast nog te bereiken. Achterin de keuken is er een deur naar een hal.

Aan de hal grenzen de eerste badkamer en het toilet, beide uit 2018. Vanuit deze hal is de tuin ook te bereiken. De badkamer bestaat eigenlijk uit twee delen. Het eerste deel bestaat uit een fraaie inloopdouche en wasmeubel. Hierna is er een doorgang tot het washok, waar er plek is voor de witgoedapparatuur en een stortbak hangt.

De eerste verdieping bestaat uit vier ruimtes, drie kamers en een tweede badkamer. De moderne tweede badkamer is eveneens als de badkamer beneden met de algehele verbouwing meegenomen. Hier is een bad terug te vinden, naast een wastafel en een sanibroyeur.

Naast de badkamer, aan de achterkant, ligt de ouderslaapkamer. Voorin liggen de twee andere kamers, waarvan de linkse de tweede slaapkamer is. De derde kamer daarnaast is momenteel in gebruik als inloopkast, maar zou eventueel ook als logeerkamer of kantoortje gebruikt kunnen worden.

Vanaf de overloop is er via een vlizotrap de bergzolder te bereiken. Evenals de begane grond is de hele bovenverdieping volledig aangepakt en afgewerkt. Daarnaast is de kap na geïsoleerd zodat het ook nog eens comfortabel wonen is.

Met het originele huis en de aangebouwde badkamer is het echter nog niet allemaal benoemd. De woning staat op een perceel van 175 m2, heerlijk gelegen op het westen. Eerst ligt achter het huis het terras. Dit is door de dag heen, tot aan het einde een heerlijke plek om van de zon te genieten.

Het mooie deel volgt echter achterin de tuin; de veranda! Deze prachtige afgesloten overkapping biedt ten opzichte van het terras een lekkere schaduw overdag. Met muur en dakisolatie kan het er koel gehouden worden.

Vanuit dit deel is er toegang tot het kantoor! Deze ligt aan de rechterkant en biedt een heerlijke ruimte om iets als een werkplek aan huis of studio te creëren. Ook dit deel is geïsoleerd, waarmee het de hele dag een fijne plek is. Dit deel sluit aan op de woning, door middel van de berging die tussenin ligt.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde woning
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1956
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  108 m²
 • Perceelsoppervlakte
  175 m²
 • Inhoud
  417 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.