Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Willebrordstraat 6

WESTKAPELLE
Icon
100 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Kom, kijk en ervaar deze twee onder één kapwoning voorzien van diverse bijgebouwen. De woning heeft een doorzon woonkamer, halfopen keukenruimte, praktische bijkeuken met witgoedaansluiting, CV opstelling en toilet en drie slaapkamers op de eerste verdieping. De tuin is op het westen gelegen, heeft een vrije achterom en een een aantal schuren welke nog naar eigen inzicht zijn in te delen. Kortom een verrassende woning met mogelijkheden.

WONEN EN SLAPEN
U komt de woning binnen in de hal met trapopgang, meterkast en deur naar het keuken- en woongedeelte. Het woongedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woning met een open doorloop naar het eetgedeelte waar vanuit u zicht heeft op de serre en achtertuin. De halfopen keukenruimte is voorzien van een nette keukenopstelling met inbouwapparatuur. Aangrenzend aan de keukenruimte bevindt zich de bijkeuken met witgoedaansluiting, CV-opstelling en toilet. Tevens is hier ook de doorgang naar de serre en achtertuin. De serre is eenvoudig van uitvoering maar het is een heerlijke plaats om te vertoeven en is voorzien van een schuifpui en verwarming. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een functionele badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Via een vlizotrap komt u terecht op de zolderverdieping daar bevindt zich nog de nodige bergruimte en is voorzien van een dakraam.

TUIN MET BIJGEBOUW
De achtertuin welke op het westen is gelegen is groen aangelegd en biedt plaat aan een diverse opstallen welke nog naar eigen wens zijn in te delen.

GOED OM TE WETEN
-Warm water en verwarming door middel van een Nefit Smartline ketel uit 2007
-Op het westen gelegen achtertuin met diverse schuren
-Vrije achterom via brandgang
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

Westkapelle is met z’n ruim 2.600 inwoners gelegen tegenaan de Noordzee in het uiterste puntje van het mooie, natuurschone Walcheren. Beschikt over goede basisvoorzieningen (twee basisscholen, een supermarkt, bakkerij, etc.) en gezellige restaurantjes. Het Noordzeestrand, duinen, dijken en natuur bevinden zich op een steenworp afstand van deze woning.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1959
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  100 m²
 • Perceelsoppervlakte
  156 m²
 • Inhoud
  340 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.