Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Wilhelminastraat 1

KRABBENDIJKE
Icon
151 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Karakteristiek woonhuis met een bijzondere historie en vooral heel veel ruimte met 1.394 m² aan grond en bijna 300 m² aan bedrijfsruimte (dubbele garage, opslag, pakhuis en schuur).

Hier krijgt u wel heel veel mogelijkheden om uw droom waar te maken: een uniek object met volop kansen en mogelijkheden. Zoekt u een werkplaats, een atelier of gewoon werkruimte aan huis maar wilt u zich niet opgesloten voelen? Dan moét u dit bijzondere object gezien hebben. Het pand bestaat uit een riant woonhuis met 5 slaapkamers, aansluitend twee garages, pakhuis, twee schuurtjes en een zeer ruime (voor-en) achtertuin. Bij binnenkomst voelt u gelijk de zorg, liefde en aandacht waarmee de vorige eigenaren hier hebben gewoond en gewerkt. Zowel binnen als buiten is het pand netjes onderhouden. Pakt u deze unieke kans om hier te wonen en werken?

Bijzonderheden:
– door verkoper is bij de gemeente Reimerswaal een verzoek ingediend voor het wijzigen van het bestemmingsplan van bedrijfsbestemming naar woonbestemming.
– bouwjaar pakhuis 1951, uitbreiding 1963 en 1964.
– bakstenen gevels pakhuis zijn als spouwmuur uitgevoerd.
– dak woning in 2013 opnieuw gelegd; geïsoleerd en alle panlatten vernieuwd.
– houten kozijnen woning vervangen in 2003 door kunststofkozijnen met isolerende beglazing.
– dakbedekking pakhuis 1989 vernieuwd.
– kozijnen pakhuis 2008 geschilderd.
– gasgestookte boiler bouwjaar 2016 op vliering gesitueerd.
– nieuwe schutting geplaatst achterzijde tuin in 2018.
– gevelkachels onderhoud is uitgevoerd in november 2018.

Indeling:
0: Entree/hal, woonkamer, keuken met toegang tot kelder, toilet en kantoor. Vervolgens bedrijfsruimte bestaande uit twee garages, opslag en pakhuis.
1: Overloop, badkamer, 5 slaapkamers waarvan één met eigen (tweede) badkamer en één met inbouwkast.
2: Bergzolder.
Buiten: verhard terrein voorzijde, tuin op het oosten, schuur achter met toilet, duivenhok en stalen garage zijkant.

Afmetingen:
Woonhuis : 151 m²
Garage 1 : 29 m²
Garage 2 : 50 m²
Opslag : 64 m²
Pakhuis : 154 m²
Schuur : 32 m²

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Krabbendijke
Sectie : C
Nummer : 3256, 5201 en 1526
Grootte : 896, 230 en 268 m² = totaal 1.394 m²

Bestemming:
De bedrijfswoning ligt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Krabbendijke’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 25 juni 2013 en heeft de bestemming ‘Bedrijf’ met de functieaanduidingen ‘Bedrijfswoning’, ‘Opslag’ en ‘Specifieke vorm van bedrijf – bedrijven tot en met categorie B1’. Deze gronden zijn bestemd voor:

– ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijfswoning’: tevens het wonen in een woning al dan niet met aan-huis-gebonden-beroepen en/of kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten aan huis;
– ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf ten hoogste categorie B1’: bedrijven uit ten hoogste categorie B1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’;
– ter plaatse van de aanduiding ‘opslag’: tevens opslag;

Voor een uitgebreide omschrijving verwijzen wij u naar de bestemmingsplanbepalingen.

Zakelijke lasten:
Woning
– Onroerendzaakbelasting (OZB): € 268,-
– Rioolheffing : € 56,-
– Watersysteemheffing gebouwd: € 145,-

Bedrijfsgedeelte
– Onroerendzaakbelasting (OZB) : € 162,-
– Rioolheffing : € 28,-
– Watersysteemheffing gebouwd : € 49,-

Dataroom:
Voor belangstellenden zijn relevante documenten beschikbaar via onze dataroom. De inloggegevens kunt u opvragen via ons kantoor.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van het standaard NVM model.

Bankgarantie/waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1911
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  151 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1394 m²
 • Inhoud
  1877 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Gasboiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.