Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Westerzicht 515

VLISSINGEN
Icon
110 m²
Icon
kamers
€ 235.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Leuk familiehuis gelegen aan een rustig hofje! Aan ruimte en mogelijkheden geen gebrek in deze fijne eindwoning. Met onder meer drie fijne slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime vierde ruime slaapkamer op de tweede verdieping. Deze perfecte gezinswoning bevat daarnaast nog een ruime doorzon woonkamer en een open keuken. Verder beschikt het huis over eenvoudig sanitair, eigen oprit, vrijstaande stenen berging en fijne achtertuin welke gelegen is op het oosten. De woning ligt in de populaire Vlissingse wijk ‘Westerzicht’. De woning bevindt zich aan een hofje met bestemmingsverkeer nabij ontsluiting naar Middelburg, centrum van Vlissingen en de A58 en nabij scholen en winkelcentrum ‘Papegaaienburg’.

Indeling:

Begane grond:
Hal met trap naar de eerste verdieping, trapkast, toilet met fonteintje, lichte doorzon woonkamer en half open keukenruimte met eenvoudige keukenopstelling en een tuindeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, drie ruime slaapkamers, waarvan één met wastafel. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een toilet, wastafel en douche.

Tweede verdieping:
Overloop met cv-ketel en wasmachineaansluiting, ruime vierde slaapkamer met vaste kasten en bergruimte en een dakraam.

Algemeen:
– Warm water en verwarming via een cv-ketel (2020),
– Woning is grotendeels voorzien van isolerende beglazing,
– Voortuin met stenen berging,
– Eigen oprit met parkeergelegenheid voor één auto,
– Woonoppervlakte ca. 110 m².
– Inhoud ca. 385 m³,
– Perceeloppervlakte 153 m².

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning, aanwezig asbest en de “Kwaaitaal” vloer.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 235.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Eindwoning
 • Type woonhuis
  Eindwoning
 • Bouwjaar
  1975
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  110 m²
 • Perceelsoppervlakte
  153 m²
 • Inhoud
  385 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Aan te leggen

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.