Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Vroonlandseweg 86

KAPELLE
Icon
118 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Aan de Vroonlandseweg 86 te Kapelle is een bijzonder gave sfeer gecreëerd! Een kruising tussen vintage en modern, met warme ondertonen. Om dat te realiseren is er ook best wat gedaan de afgelopen paar jaar. Binnen is alles strak gestukadoord en heel goed in de verf gezet.

Daarnaast is het toilet vernieuwd en hebben de oudere badkamer en keuken een opfrisbeurt gehad. Vervolgens is alles voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas en zijn er openslaande deuren geplaatst naar de tuin. De tuin is fraai aangelegd en voorzien van een nieuw tuinhuis en veranda.

Naast dit alles staat er op het perceel van 241 m2 eigen grond een zeer ruime tweekapper met aangebouwde garage. Voornamelijk de begane grond is fantastisch met een royale woonkamer en halfopen keuken.

Dit komt omdat de keuken achter de garage ligt, waardoor er extra ruimte overblijft rond de zit- en eethoek. Boven volgen er twee ruime verdiepingen met vier slaapkamers en de badkamer. De Vroonlandsweg 86 in Kapelle mag u nu te koop worden aangeboden!

De entree ligt er na de oprit aan de voorzijde. Deze komt uit in de hal, waar de meterkast en het nieuwe toilet op uitkomen. Voorin is er een deur naar de garage en achterin naar de woonkamer.

De woonkamer is daadwerkelijk een heerlijke ruimte. En is niet bezuinigd op de afwerking en dat is te zien. Plus het heeft een geweldige oppervlakte omdat de keuken in een aanbouw achter de garage ligt. Het maakt de begane grond fors en door het vele glas aan de achterkant ook heerlijk licht.

Voorin ligt rond de haard een fijne zithoek. Achterin volgt de eethoek, allebei ruim opgezet. De achterkant beschikt over een fijne grote pui met openslaande deuren naar het terras in de achtertuin. Ook vanuit de keuken is er toegang tot de tuin.

In de hoek naar de keuken ligt de open trap naar de eerste verdieping. Hierna volgt de halfopen keuken, in de uitbouw achter de garage. De wat oudere keuken heeft een update gehad en past geheel bij de rest van de woning.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang aan een viertal slaapkamers. Voorin liggen er twee slaapkamers, waaronder de ouderslaapkamer. Achterin volgt de derde en de badkamer. De badkamer is ook ouder, maar van een mooi formaat! Het bestaat momenteel uit een bad, wastafel, tweede toilet en de douche.

Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier is een gave vierde slaapkamer gerealiseerd. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de eerste berging. Daarnaast is er aan een kant van de overloop een tweede berging en aan de andere kant ruimte voor de witgoedapparatuur en de cv-ketel.

De woning staat op een perceel van 241 m2. Voor betekent dit een eigen oprit voor de garage. De garage is ook inpandig te bereiken en is groot genoeg voor een auto en wat extra bergruimte.

Achter de woning volg een heerlijke groene en fraai aangelegde tuin op het westen. Achter de woonkamer en de keuken ligt een groot terras. Achterin de tuin volgt vervolgens een fijne nieuwe berging en een overkapping. Gedurende de hele dag is het hier genieten in de schaduw. Door de ligging op het westen staat de zon tot laat in de tuin!

De Vroonlandseweg ligt aan de rand van het gezellige dorp Kapelle. Op loopafstand zijn er verschillende voorzieningen terug te vinden, waaronder de sportvelden met tennisbanen en voetbalvelden. Het zwembad en de basisschool volgt hier direct achter. Een stukje verder op het dorp volgen alle andere voorzieningen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Geschakelde twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1975
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  118 m²
 • Perceelsoppervlakte
  241 m²
 • Inhoud
  455 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.