Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Vlissingsestraat 209

OOST-SOUBURG
101 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Deze vrijstaande jaren 30 woning met garage/berging is gelegen op een leuke plek aan de rand van het het dorp en op een ruim perceel van 366 m². De diepe, op het zuidoosten gelegen, achtertuin kijkt uit over het groen en hier is het mogelijk om lange tijd te genieten van het zonnetje. De woning beschikt ook nog over een leuke voortuin en voor de garage/berging is er zelfs plek om je auto te parkeren…..wat een luxe! De woning is verouderd en dient te worden aangepast aan de eisen van deze tijd maar dan heb je wel een ruime, karakteristieke, jaren 30 woning gelegen op een gewilde plek…..kortom…..een unieke kans!

Indeling:
Entree, gang met meterkast en trapopgang naar eerste verdieping, trapkast, dichte keuken welke is voorzien van een origineel ouderwets keukenblokje, hal met opstelling cv-ketel en achtergelegen badkamer. De badkamer is eenvoudig een voorzien van een toilet, wastafel, ligbad en de wasmachine-aansluiting. De woonkamer-en-suite heeft een, voor de jaren dertig zo karakteristieke, erker en heeft een totale oppervlakte van ca. 29 m². Achter de woning en tuingericht is nog een grote serre en vanuit de serre is de garage/berging bereikbaar. De garage/berging is voorzien van elektra en heeft een totale oppervlakte van ca. 22 m². Voor de berging/garage is er ruimte voor het parkeren van een auto op eigen terrein.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met wastafel, bergruimte achter de knieschotten en luik naar kleine bergzolder, grote slaapkamer aan de voorzijde welke ook voorzien is van een wastafel en flinke bergruimte achter de knieschotten. Aan de achterzijde zijn nog twee slaapkamers.

Tuin:
De tuin dient nog te worden aangelegd maar is lekker diep, gelegen op het zuidoosten en kijkt uit over het groen.

Algemeen:
– Gedeeltelijk voorzien van screens,
– Verwarming door gaskachel en cv,
– Parkeergelegenheid op eigen terrein,
– Woonkamer-en-suite,
– Ruime garage,
– Cv-ketel uit 2016,
– Riant perceel van 366 m²,
– Inhoud woning ca. 560 m³.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zal er een (meest uitgebreide) ouderdoms- en asbestclausule in de koopovereenkomst opgenomen worden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1937
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  101 m²
 • Perceelsoppervlakte
  366 m²
 • Inhoud
  560 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan drukke weg
 • Tuin
  Achtertuin Aan te leggen

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Oost-souburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.