Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Veersemeerstraat 31

LEWEDORP
Icon
74 m²
Icon
kamers
€ 399.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Een nette bungalow met een heerlijk groene tuin rondom? Op een geweldig ruim perceel van 805 m2 eigen grond aan de Veersemeerstraat 31 in Lewedorp staat deze woning met garage. Doordat het perceel in de hoek van de straat ligt is de goed verzorgde tuin extra diep. Er zijn meerdere heerlijke plekken om van het groen en de zon te genieten.

De woning heeft al een reeks vernieuwingen ondergaan, waaronder een schitterende moderne keuken en nieuw toilet. Daarnaast is er ook aan de toekomst gedacht met spouwmuur, isolatie, kunststof kozijnen en twaalf zonnepanelen.

De woning heeft een ruime woonkamer en halfopen keuken, twee slaapkamers en nette badkamer. Naast de woning staat de garage, met hiervoor plek voor meerdere auto’s op de eigen oprit. Kortom, er fantastische woning op een schitterend perceel!

De entree ligt midden in de woning en komt uit in de hal. Deze geeft toegang aan alle ruimtes in de woning. Aan de rechterkant als eerste de woonkamer. Voorin de woonkamer ligt de zithoek, met achterin de eethoek. Hiertussen staat de fijne houtkachel.

De keuken is vervolgens aangesloten op het eetgedeelte. De moderne opstelling is in 2019 geheel vernieuwd en nu voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koel-vries combinatie en wijnkoelkast. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

Aan de linkerkant van de woning volgen de twee slaapkamers, de badkamer en het toilet. De badkamer ligt voorin en is gedeeltelijk vernieuwd met het aanbrengen van een inloopdouche. Daarnaast is er een bad en wastafel in terug te vinden. Naast de badkamer ligt het in 2023 vernieuwde toilet. Achterin volgen de twee slaapkamers, met de ouderslaapkamer in de uiterste hoek.

Deze tuin is toch wel een van de mooiste aspecten van de woning. Met een perceel van 805 m² eigen grond is er ook zeer veel tuin, die ver doorloopt tot in een punt aan de linkerkant van de woning. Hier is een heerlijke zithoek gerealiseerd, waar tot in de avond genoten kan worden. Direct achter de woning is een overkapping, met ook hier een zithoek. Vanaf dit deel is er toegang tot de garage. Deze geeft heerlijk extra bergruimte en plek aan een auto.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 399.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1968
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  74 m²
 • Perceelsoppervlakte
  805 m²
 • Inhoud
  432 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.