Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

van Tilburghstraat 28

DRIEWEGEN
108 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Bent u op zoek naar een woning gelegen in een rustige omgeving?
Aan de rand van het dorp Driewegen bieden wij deze ruime tussenwoning aan met aan de achterzijde uitzicht over de polder en landerijen.

Driewegen ligt midden in de Zak van Zuid Beveland. Een uniek gebied met kleine en grote polders, kreekresten en weeltjes met talloze bloemdijken. Perfect om te wandelen en te fietsen. Dorpen als Ovezande en Heinkenszand zijn nabij gelegen en steden zoals Goes, Vlissingen en Middelburg zijn prima bereikbaar. Ook Zeeuws-Vlaanderen is makkelijk te bereiken doordat de Westerscheldetunnel dichtbij is gelegen.

Indeling begane grond:
De hal loopt centraal door de woning en komt uit in de keuken. Aan de voorzijde van de woning zijn 2 kamers aanwezig: een ruime woonkamer en een kleinere kamer welke nu in gebruik is als werkkamer. De ruime (dichte) keuken is in 2005 aangepast en voorzien van een uitbouw met openslaande deuren naar de tuin. Via de keuken zijn ook de praktische bijkeuken en de badkamer bereikbaar.

Indeling verdieping:
Via de trap in de hal is de eerste verdieping bereikbaar. Hier bevinden zich de overloop voorzien van vaste kasten en twee slaapkamers. Desgewenst zou er ruimte zijn om een derde (slaap)kamer te realiseren. De grote slaapkamer heeft toegang tot het platte dak doormiddel van een deur.

De woning wordt verwarmd d.m.v. gaskachels, de warmwatervoorziening is middels een boiler. Het object dient grotendeels te worden aangepast aan de moderne (woon) eisen.

Tuin:
De diepe achtertuin is netjes verzorgd met terrassen, borders en een kleurig geheel aan sierplanten. Aan de achterzijde van het perceel bevindt zich een (eenvoudige) garage welke via een vrije achterom bereikbaar is. De tuin is gelegen op het zuidwesten en is daardoor de gehele dag voorzien van zon.

Algemeen:
– De woning is volledig voorzien van kunststof deuren en ramen met dubbel glas.
– Voorzien van 8 zonnepanelen.

Uw interesse is gewekt? Neem contact op met het team van BOOT Makelaars. Wij helpen u graag en met plezier!

Algemeen: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt in de koopakte een bankgarantie c.q. waarborgsom en een asbest- en ouderdomsclausule op

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  108 m²
 • Perceelsoppervlakte
  400 m²
 • Inhoud
  343 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.