Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

van Maelstedestraat 13

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN
Icon
107 m²
Icon
kamers
€ 325.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Vrijstaand wonen voor een prachtige prijs. Aan de Van Maelstedestraat 13 in ’s-Heer Hendrikskinderen kan Sinke Komejan Makelaars u nu deze kans aanbieden! De woning biedt zodanig veel ruimte dat er ook een slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn.

Daarnaast is er een fijne woonkamer, keuken en bijkeuken op de begane grond, gevolgd door een tweede badkamer en drie slaapkamers op de eerste verdieping. Naast de woning is er ruime garage, die ruimte biedt voor de klussers onder ons. Kortom biedt de woning dus zeer veel!

De entree van de woning ligt aan de voortuin en deze komt uit in de hal. Hier is er toegang tot het toilet en de meterkast. In de praktijd zal de achterdeur aan de linkerkant, die uitkomt in de bijkeuken gebruikt worden.

Vanuit de hal is er vervolgens toegang tot de keuken. Deze nette opstelling is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, en combimagnetron. De keuken is aan de linkerkant in de lengterichting van de woning gelegen.

Rechts naast de keuken volgt de woonkamer. Deze ruimte is door de aanbouw aan de achterzijde een stuk groter geworden. Voorin is er een heerlijke zithoek, achterin volgt de eethoek. Een deel van de aanbouw is bij de woonkamer getrokken, in het tweede deel is een slaapkamer gerealiseerd. Dit samen met de badkamer achter de bijkeuken maakt de woning levensloopbestendig!

De bijkeuken ligt achter de keuken en geeft toegang tot badkamer. In de bijkeuken is er plek voor de witgoedapparatuur en de cv-ketel hangt er. Achterin is er toegang tot de badkamer, welke is voorzien van een bad en toilet.

De eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers en de tweede badkamer. Achterin ligt de ouderslaapkamer met de tweede slaapkamer. Voorin volgt de derde kamer, met hiernaast de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Aan de andere kant van de woning ligt de garage. Deze is via de achtertuin of de oprit aan de rechterzijde te bereiken. De garage geeft naast een eventuele plek voor een auto ook fijne extra bergruimte.

De woning staat op een perceel van 304 m2 eigen grond. Achter de woning ligt een fijne onderhoudsarme tuin, met meerdere heerlijke zithoeken om van de zon te genieten. De achtertuin is te bereiken via de linkerkant vanaf de voortuin. Via de andere zijde van de woning is de garage te bereiken.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 325.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1955
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  107 m²
 • Perceelsoppervlakte
  304 m²
 • Inhoud
  408 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.