Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

van Cittersstraat 26

HEINKENSZAND
Icon
90 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Midden in het dorp een kavel van 599 m2 met veel mogelijkheden? Sinke Komejan mag u dit nu te koop aanbieden aan de Van Cittersstraat 26 in Heinkenszand. Voorop aan de Van Cittersstraat staat de tussenwoning, met hierachter in een L-vorm het royale perceel. Deze loopt tot aan de Vijverstraat en heeft naast de woning nog een garage en stenen berging erop staan. De kavel biedt daarmee veel extra mogelijkheden, een nieuwe schuur, uitbreiding van de woning op de begane grond of een heerlijke tuin!

De woning heeft door een uitbouw aan de achterzijde al een grotere woonkamer en keuken gekregen. De keuken is verhuisd naar de uitbouw, samen met de bijkeuken. Hierboven liggen vervolgens de drie slaapkamers en de badkamer. De woning is van binnen gedateerd en heeft een opfrisbeurt nodig. Het huis verkeert wel in een goede staat van onderhoud.

Dit gecombineerd met de schitterende kavel maakt dat hier geheel iets naar eigen smaak gemaakt kan worden en meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak via 0113-251000 om een keer op locatie te kijken.

De entree ligt aan de Van Cittersstraat, waar na de voortuin de voordeur naar de hal ligt. In de hal is er toegang tot het toilet, de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Achterin volgt de deur naar de woonkamer.

Deze laatste is al groter, omdat de keuken en bijkeuken in de aanbouw zijn gesitueerd. Voorin ligt de zithoek, gevolgd door de eethoek met zicht op de tuin. Daarnaast is er toegang tot de halfopen keuken.

Deze ligt in een U-vorm, ook met zicht op de tuin. Vanuit de keuken is vervolgens de bijkeuken te bereiken. In de bijkeuken is er naast extra bergruimte ook plek voor de witgoedapparatuur. In deze ruimte hangt ook de Cv-ketel en is tevens de doorgang naar de achtertuin.

De eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers. De ouderslaapkamer is links aan de achterkant gelegen. Voorin volgt de tweede kamer en de badkamer. De badkamer bestaat uit een wastafel en de douche. Vanuit de ouderslaapkamer is ook de bergzolder te bereiken.

De achtertuin is gigantisch en bestaat momenteel uit meerdere delen. Direct achter de woning staat een kas tot aan de garage. De garage biedt een fijne extra bergruimte. Achter de garage volgt het tweede deel van de tuin.

Deze gehele hoek is groen en hier kan dus een geweldig terras met heerlijke tuin worden aangelegd. In dit deel schijnt tot laat de zon, omdat het op het westen ligt. Dit deel wordt vervolgens gescheiden met de strook aan de Vijverstraat door de stenen berging.

Dit laatste deel geeft veel extra mogelijkheden, voor bijvoorbeeld een grote schuur of een deel verharding om auto’s op eigen terrein te kunnen parkeren. Totaal maakt dit tot een prachtig perceel met veel heerlijke hoeken en vooral veel toekomst!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1958
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  90 m²
 • Perceelsoppervlakte
  599 m²
 • Inhoud
  311 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Aan te leggen

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.