Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

van Cittersstraat 15

HEINKENSZAND
Icon
116 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Op meerdere vlakken bijzonder! Aan de van Cittersstraat 15 in Heinkenszand staat deze vrijstaande woning, die meer heeft dan doet vermoeden. Achter het originele woonhuis schuilt namelijk een zee aan ruimte, zowel binnen als buiten. De combinatie van een royale aanbouw aan de achterzijde en het bijtrekken van een deel van de oorspronkelijke garage bij het woonoppervlak zorgt ervoor dat het binnen een fantastisch royaal woonprogramma is.

De tuin voor en achter past hier perfect bij. Drie kavels geven samen een totaal van 507 m2 eigen grond. Zo is er aan de rechterkant een lange oprit, gevolgd door de hoofdtuin. Er is echter een derde kavel bijgekocht wat achter de andere twee percelen ligt. Hierdoor is de tuin van een extra groot formaat! Het is dus de gehele dag genieten van de zon en het groen.

Indeling
De voordeur volgt na de fraaie voortuin, en komt uit in de hal. Deze hal ligt in de linkerhoek van de woning, met toegang tot het toilet, de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en als laatste de woonkamer.

Doordat de keuken naar de aanbouw is verplaatst bestaat de begane grond enkel uit de hal en de grote woonkamer! Voorin is er een heerlijke zithoek rondom de houtkachel. Aan de linkerkant is er toegang tot de kelderkast en in deze hoek kan eventueel nog een thuiswerkplek of iets in die orde gecreëerd worden.

Aansluitend op de woonkamer volgt de woonkeuken. Deze ligt in de aanbouw die over de gehele breedte van de woning ligt en daarmee de begane grond twee keer zo groot heeft gemaakt. Het is een heerlijk lichte ruimte door ramen rondom en een aantal ramen in het dak.

Rechts is er plaats voor een grote eettafel, links staat de keuken. In de hoek van de eettafel zijn er openslaande deuren naar de veranda gelegen. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, vriezer, gasfornuis, oven, afzuigkap en magnetron.

Vanuit de keuken is er via een aparte gang, waar vanuit ook toegang is tot de veranda, toegang tot de bijkeuken. Deze ruimte is vrij multifunctioneel, met momenteel een loungehoek en wat extra bergruimte.

Oorspronkelijk was dit een deel van de garage, die eventueel weer teruggebracht kan worden. Achter het deel volgt het restant van de garage, nu in gebruik als berging. Hier hangt de cv-ketel en er is plek voor de witgoedapparatuur.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. De zeer nette badkamer ligt aan de voorkant en bestaat uit een douche en dubbele wastafel. Naast de badkamer volgt de eerste slaapkamer, gevolgd door twee slaapkamers aan de achterkant. De ouderslaapkamer ligt dus rechts achterin. De kamer hiernaast heeft een leuk speelse slaapzolder. Vanuit dit deel is ook nog een stuk bergzolder te bereiken.

Tuin
Een van de gave aspecten aan de woning is de grond van 507 m2 groot, wat door het samenvoegen van drie percelen is ontstaan. Het begint bij de oprit aan de rechterkant. Hierachter ligt ook de achterom.

Vervolgens is als eerste achter de woning een heerlijke veranda gelegen. Hier is het de gehele dag afkoelen in de schaduw. Vervolgens volgt een deel groen en de garage. Achter de garage volgt het derde perceel. Naast een fijn stuk groen ligt er achterin een tweede overkapping met aangrenzende berging. Er zijn dus volop fijne plekken om van zowel schaduw als zon te genieten.

Er wordt ook van de zon gebruikt gemaakt via de 11 zonnepanelen die in 2019 zijn geplaatst. De woning staat verder zowel binnen als buiten zeer goed in de verf en heeft boven geheel kunststof kozijnen. Het is daarmee zo goed als instapklaar en heeft heerlijk de ruimte!

Omgeving
Heinkenszand is een dorp in de provincie Zeeland, in het zuidwesten van Nederland. Het ligt in de gemeente Borsele, een gebied dat bekend staat om zijn vruchtbare polders en landbouwgronden. Het is een charmant dorp met een landelijke uitstraling, waar de lokale gemeenschap trots is op zijn erfgoed en tradities. Het is een plek die rust en een gevoel van saamhorigheid uitstraalt en een uitstekende bestemming kan zijn voor wie op zoek is naar een ontspannen en authentieke Zeeuwse ervaring.

Heinkenszand heeft een rijke geschiedenis en een gezellige gemeenschap. Heinkenszand is een groot dorp en daarom zijn er verschillende voorzieningen zoals winkels, restaurants, en sportfaciliteiten. Bewoners hebben ook toegang tot basisvoorzieningen, zoals scholen en gezondheidszorg.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1961
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  116 m²
 • Perceelsoppervlakte
  507 m²
 • Inhoud
  516 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.