Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Swaalingestraat 31

ZOUTELANDE
Icon
127 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Goed onderhouden twee-onder-één-kapwoning met garage. Gelegen op een mooie en rustige woonlocatie aan de rand van Zoutelande. Vier slaapkamers, een badkamer, ruime keuken, woonkamer, bijkeuken en garage vormen samen een goed geheel. Ook aan de tuin is de nodige aandacht besteed. Kortom een heerlijke plek met een ruim huis in één van de mooiste kustplaatsen van Zeeland.

WONEN
Kenmerk voor deze fijne en ruime gezinswoning is de aanwezige ruimte. Zo is er een riante woonkamer van zo een 31m². Blikvanger en middelpunt van de woonkamer is de fraaie haardpartij. De living heeft een leuk zicht op de achtertuin. Bij dit type woning bevindt de keuken zich in de aanbouw. De open kap zorgt voor optisch veel ruimte en geeft, samen met de tuindeuren richting het terras, net dat beetje extra aan de keukenruimte.

Naast de keuken bevindt zich de praktische bijkeuken met wasmachineaansluiting en eveneens een toegang tot de tuin. Ook is vanuit de bijkeuken de praktische garage met garagedeur en elektra bereikbaar. Dit is een ideale hobbyruimte.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie ruime en goed bruikbare slaapkamers. Ook voor deze ruimtes geldt dat ze goed onderhouden zijn. Diverse ramen zijn in 2015 voorzien van HR glas waardoor er een goed comfort is ontstaan. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. Via de vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Een tweetal ruime bergruimtes en een riante vierde slaapkamer met veel daglichttoetreding maken de woning compleet.

Vermoedelijk zal een nieuwe eigenaar een aantal zaken (bijvoorbeeld de keuken en de badkamer) moderniseren maar doordat er altijd tijdig onderhoud uitgevoerd is, is dat goed te realiseren.

TUIN
Wat zeker de moeite waard is, is de tuin. Dit is een fraaie combinatie van groen, borders, terrassen en bomen. Deze tuin is altijd met veel liefde onderhouden en dat is duidelijk terug te zien. Via de zijkant is er een ontsluiting richting de straat aan de voorzijde. Parkeren kan in de garage of op de eigen oprit aan de voorzijde.

ALGEMEEN
-De buitenzijde is in 2021 opgeschilderd.
-Bodemisolatie.
-Goed onderhouden woning.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Westerschelde. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand. Deze voorzieningen zijn allemaal geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande, dit op 5 minuten loopafstand van Swaalingestraat 31.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1978
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  127 m²
 • Perceelsoppervlakte
  309 m²
 • Inhoud
  490 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zoutelande?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.