Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Stuvesande 190

TERNEUZEN
Icon
79 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Wonen met uitzicht op de Westerschelde? Wij bieden u dit twee kamer appartement (type C) op de zesde verdieping van ‘De Residentie’ aan. Vanaf één van de balkons en vanuit de leefruimte is er zicht op de voorbijvarende boten op de Westerschelde.

‘De Residentie’ is gebouwd in 1993, is gelegen op een centrale woonlocatie, direct aan de Westerschelde en nabij de binnenstad. Het complex is voorzien van een aantal extra voorzieningen zoals een recreatieruimte, deeltijdreceptie, winkel, fietsenstalling en een actieve bewonerscommissie. In de gezamenlijke ruimte worden met enige regelmaat gezellige activiteiten georganiseerd.

WONEN
Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer. Deze is prima in te delen in een living en eetkamer. De open keuken met elektrische kookplaat en combi oven sluit direct aan op de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een balkon aan de voor,- en achterzijde. Het balkon aan de achterzijde heeft zicht op de Westerschelde. Het balkon aan de voorzijde geeft zicht op de landzijde.

SLAPEN
De slaapkamer is met zo een 15m² aan leefruimte ruim bemeten. Aansluitend is er een badkamer met inloopdouche en wastafel. Vanuit de hal is er een separaat toilet. Tevens is er vanuit de hal toegang tot een riante, inpandige berging.

Het appartement is toe aan een opfrisbeurt, na deze werkzaamheden is het hier heerlijk wonen.

ALGEMEEN
-Verwarming en warmwater door middel van een centrale voorziening
-Eventueel bij te huren; parkeerplaats buiten voor ca. € 15,- per maand, parkeerplaats in garage ca. € 60,- per maand.
-Gezamenlijke inpandige berging
-Oplevering in onderling overleg
-VvE bijdrage € 83,75 per maand, servicekosten € 194,74 per maand.
-Electra voorschot € 93,- per maand en stookkosten voorschot € 191,- per maand.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1993
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  79 m²
 • Inhoud
  230 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Centrale voorziening
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.