Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Schulenburg 23

OOSTKAPELLE
Icon
140 m²
Icon
kamers
€ 429.900,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

INSTAPKLAAR! Verrassende woning met fraaie uitbouw aan de achterzijde. Gebouwd in jaren ’30 uitstraling en gelegen in de nieuwste woonwijk van Oostkapelle op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie. Het geheel is voorzien van drie slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder waar gemakkelijke een vierde of vijfde slaapkamer gerealiseerd kan worden. Aan de voorzijde grenst de woning aan een leuk stukje groen en in de nabije omgeving is er een speelveldje voor de kinderen. Daarnaast sta je binnen enkele minuten wandelen in de fraaie natuur rondom Oostkapelle.

WONEN
Woonkamer en keuken vormen samen één grote leefruimte. De keuken aan de voorzijde geeft een leuk zicht op de omgeving. In de keuken is aan alles gedacht denk hierbij aan een vaatwasser, inductie kookplaat, afzuiging, koel-, vriescombinatie, magnetron, oven en een Quooker. Spotjes met diverse kleurmogelijkheden maken deze ruimte af. De woonkamer staat in verbinding met de achtergelegen aanbouw/tuinkamer. Deze tuinkamer is in 2022 aangebouwd en van alle gemakken voorzien. Verder is er in de hal nog een toilet.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. De kamers zijn ruim van opzet en lekker hoog. Ook is er een badkamer aanwezig. Deze is voorzien van een douche, wastafelmeubel en toilet. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze is momenteel ingedeeld in één grote ruimte en een aparte technische ruimte. Met wat creativiteit is hier een extra slaapkamer te realiseren.

Tuin:
De tuin ligt op het noordoosten en voorzien van bestrating, groen en een vrije achterom. Achterin staat een praktische houten berging voor de fietsen, tuinmeubilair en tuingereedschap.

Algemeen:
-Volledig geïsoleerd.
-Voorzien van kunststof kozijnen.
-Oplevering in onderling overleg.
-Optioneel is een er strandhuisje op het strand van Oostkapelle over te nemen

Oostkapelle is een familie plaats bij uitstek met brede stranden, duinen en een prachtige natuurgebieden, zoals De Manteling van Walcheren en het Duin- en Waterwingebied Oranjezon. Natuurlijk kun je jezelf vermaken op het strand tijdens het zonnebaden door het nemen van een duik maar als je wat actiever bent, kun je hier je energie kwijt door te gaan paardrijden ,surfen of vliegeren. Verder biedt het dorp een hoop aan activiteiten en voorzieningen zoals een bakker, slager, supermarkt, twee basisscholen en drie kerken.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • € 429.900,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  140 m²
 • Perceelsoppervlakte
  131 m²
 • Inhoud
  459 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Tuin
  Achtertuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.