Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Plein 37

BORSSELE
Icon
72 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

In het hart van Borssele, aan het prachtige groene Plein staat een bijzondere woning. Een woning die meteen de aandacht trekt door de opvallende voorgevel, bijna een miniatuur kasteeltje. De tussenwoning uit 1930 is later opgetrokken en springt tussen de andere woningen uit. Deze karaktervolle woning is nu te koop voor een eveneens geweldige prijs, voor iedereen die iets geheel naar eigen smaak wil maken vanaf dag één.

De woning is goed gelegen op een perceel van 150 m² eigen grond, waardoor er van zowel een prachtig uitzicht aan de voorzijde als een heerlijke tuin aan de achterkant genoten kan worden. De diepe achtertuin biedt een scala aan mogelijkheden, zij het nu tuinieren of genieten van de zon.

De binnenkant van de woning is wat verouderd en moet gemoderniseerd worden. Dat biedt echter wel de kans om het geheel naar eigen smaak en visie te transformeren. Een open plattegrond of een knusse indeling, het behoort nu allemaal nog tot de mogelijkheden. De diepe tuin biedt ook de ruimte voor een eventuele aanbouw.

Binnenkomst is in de lange hal die loopt tot aan de aangebouwde bijkeuken, met daarvoor toegang tot de keuken. Gevolgd door de trapopgang naar de eerste verdieping. De knusse woonkamer ligt aan de rechter voorkant. Er is rond de haard plek voor een fijne zithoek.

Achter de woonkamer bevindt zicht de keuken, die een mooi uitzicht op de tuin geeft. Dit zorgt voor een aangename en lichte kookomgeving. De bijkeuken volgt in de aanbouw aan de linkerkant. Dit is de ideale plek voor extra voorraad, naast de opstelling van de Cv-ketel. Daarnaast is er toegang tot het toilet en de achtertuin.

De eerste verdieping biedt twee verrassend royale slaapkamers, die over de volledige breedte van de woning liggen. Dit omdat er geen beperkingen zijn door een traditioneel zadeldak. Het maakt dat beide kamers geschikt zijn als ouderslaapkamer. De eveneens ruime overloop geeft daarnaast toegang aan de badkamer.

Een bijkomend hoogtepunt op de eerste verdieping is deze gloednieuwe badkamer, die minder dan twee jaar oud is. De moderne badkamer is uitgerust met een heerlijke inloopdouche, een tweede toilet en wasmeubel. Met twee ruime slaapkamers en de fraaie badkamer is er een basis voor een comfortabele eerste verdieping.

Het lange perceel geeft een heerlijk diepe achtertuin. Na de aanbouw is er als eerste een terras gelegen, gevolgd door groen en een pad naar de schuur. De schuur is een geweldige toevoeging en biedt veel extra bergruimte voor onder andere fietsen en tuingereedschap. Naast de schuur is de achterom gelegen toegang die uitkomt op de garageboxen die grenzen aan het Draaiweitje.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1930
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  72 m²
 • Perceelsoppervlakte
  150 m²
 • Inhoud
  243 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Geiser eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.