Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Pauwhoekstraat 35

MELISKERKE
Icon
104 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Vrijstaand wonen aan de rand van Meliskerke. Doordat het aan de achterzijde aan bebouwing ontbreekt is er een hoge mate van privacy. Het geheel bestaat uit een vrijstaande woning met garage, aangebouwde serre, drie slaapkamers en een ruime achtertuin. De foto’s laten dit al zien maar voor een juiste indruk bent u van harte welkom voor een bezichtiging op locatie.

WONEN
De woonruimte op de begane grond is sfeervol ingericht en voorzien van een moderne keuken aan de voorzijde. Deze keuken beschikt onder andere over een vaatwasser, combi-oven, inductie kookplaat en een koelkast. Een laag afscheidingsmuurtje zorgt voor een creatieve grens tussen keuken en woonkamer. Blikvanger in de woonkamer is de houtkachel, deze trekt als vanzelf de aandacht. De aangebouwde serre, met toegang tot garage en tuin, zorgt voor een optimale verbinding met de tuin en de omgeving. Vanuit deze ruimte is er een mooi zicht op de fraaie achtertuin en de omgeving. Bij hoog water en de goede weersomstandigheden kunt u de boten bij Zoutelande voorbij zien varen.

SLAPEN
In de hal is er een trapopgang naar de eerste verdieping en een toilet. Op de eerste verdieping zijn drie (slaap)kamers met aan de achterzijde weer een mooi uitzicht op de omgeving. Daarnaast is er ook een badkamer, deze is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Via een zoldertrap is de bergzolder te bereiken, tevens bevindt zich hier de cv-opstelling.

TUIN EN GARAGE
Één van de grote pluspunten van deze woning is de tuin. Deze is door ligging op het westen goed op de zon gesitueerd, voorzien van de nodige privacy, goed onderhouden en speels aangelegd. Groen, gras en terras wisselen elkaar op een leuke manier af. In de tuin staan een tweetal, wat verouderde, houten bergingen. Deze zijn ideaal voor het opslaan van tuinspullen. Daarnaast is er een aangebouwde garage welke voorzien is van water, elektra, verwarming en een garagedeur. Parkeren kan in de garage of op de oprit voor de garage.

ALGEMEEN
– Vloerverwarming in keuken, serre en badkamer.
– Deels voorzien van aluminium kozijnen met HR++ beglazing.
– Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Meliskerke is een dorp met veel voorzieningen. Zo is er een bakker, slagerij, groenteboer, supermarkt, kledingwinkel en slijterij. Voor de dagelijks voorzieningen hoeft u dus het dorp niet uit. Daarnaast is er een basisschool en een tweetal kerken. Meliskerke is gelegen op slechts 2 kilometer van het strand in Zoutelande. In de nabije omgeving van Meliskerke zijn mooie natuurgebieden gelegen waar men heerlijk kan wandelen of fietsen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1976
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  104 m²
 • Perceelsoppervlakte
  401 m²
 • Inhoud
  445 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Meliskerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.